TEŠKO je biti Srbin...* (* Uzrečica Srbina iz Sarajeva: "Sve je lako, samo tri stvari su teške: teško je biti Srbin, biti pošten, i ne piti rakije!")

Poseban krug

09.05.2021. 17:49

@mali - Poseban krug pakla sledi nemcima ali i nemačkoj.. ta je jalovina natopljena krvlju nevinih širom planete.. njihove muke biće gore od svega viđenog do sad.. strašno je što većina naših ljudi koja nije živela tamo, nema nikakvu predstavu koliko su oni ZLO.

BabyGoWitchH

10.05.2021. 08:39

??️ Kao Hrvatica koja voli svoj narod smatram da treba pronaći pravu istinu. Prava istina je danas probabilno dostupna preko algoritama i AI. Nikad ne bih rekla da je Istina što je u naslovu jer se radi o poliasimetrijama i polihibridnosti koje samo AI mogu reducirati u par stotina probabilnosti. DeepState nije jedan. Kao što je gospodin Putin rekao, onaj koji ima najjaču AI će vladati Svijetom. www.rt.com/news/401731-ai-rule-world-putin/ Da bi se u budućnosti naše malobrojne nacije i tolerantne religije mogle perenizirati, bez uzajamnog uništavanja, izumiranja većim mortalitetom nego natalitetom i ratovima, treba imati Pipeline, AI i Neuroscience. Ništa drugo. Nuklearne sprave, reaktori i znanja nisu ništa naspram dominaciji nad mozgovima. Moć je najjača AI, ništa drugo.

Srbijo Zuta kuco

11.05.2021. 21:49

U pravu je. Ne samo u Skadru. U Turskoj zivi oko devet miliona Srba, muslimana. Znaju da su Srbi a ne "Bosnjaci". Odem u Rumuniju, naidjem na Srbe. Vide srpsku registraciju kola, preticu me svojim kolima i suvozac ozaren siri srpsku zastavu. Predjem granicu i naidjem na nekakve "Vojvodjane" koje predvode Nenad od Like i Igor od Crne Gore. Ko je ovde lud? Karadzic gresi samo u jednom. Sudbina Jugoslavije je bila zapecacena u Drezdenu 1928. na Cetvrtom kongresu KPJ uz ucesce Toljatija i Manuilskog, predstavnika Kominterne. U odlukama Kongresa se kaze da treba razbiti Jugoslaviju, "vestacku tvorevinu i tamnicu naroda" i ici na pravljenje nezavisne Slovenije, Hrvatske... Srbi se proglasavaju za agresore u "Vojvodini" i KiM. Od Jajca, preko AVNOJ-a 2, ustavnih promena, do sistema ONO sa TO sa republickim stabovima radilo se na sprovodjenju Odluka IV kongresa.