SAHRANJEN MIĆO MIĆIĆ: Telegrame saučešća poslali Vučić, Dodik, Radovan Karadžić (FOTO)

B.M.

25. 12. 2020. u 19:02

KOMEMORACIJA povodom smrti gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, održana je u Centru za kulturu, a od gradonačelnika se su se oprostili ćerke Mila i Maja, sin Pantelija i supruga Radmila, predsednik Vlade RS Radovan Višković, profesor Vlado Simeunović, Predrag Jović,te mnogobrojni prijatelji i saradnici.

САХРАЊЕН МИЋО МИЋИЋ: Телеграме саучешћа послали Вучић, Додик, Радован Караџић (ФОТО)

Foto: B.Milošević

Komemoraciji su prisustvovali visoki funkcioneri, ministri, predstavnici verskog i kulturnog života Bijeljine, RSi BiH.

Porodici i Gradskoj upravi je stiglo više od 3.000 telegrama sučešća iz zemlje i inostranstva, a među njima od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, predsednice RS Željke Cvijanović, prvog predsednika RS Radovana Karadžića, bratskih gradova i međunarodne zajednice.

Premijer Višković je istakao, da će gradonačelnik Mićić ostati upamćen kao veliki ćovek,koji je obavljajući značajne funkcije, ostavio dubok trag u društvenom i političkom životu Bijeljine i RS.

- Mićin odlazak je nenadoknadiv gubitak za porodicu,za njegove prijatelje i saradnike, ali i za celu RS. Sve što smo zajedno dogovorili,sve projekte ćemo realizovati,to je naš dug prema Mići, rekao je Višković.

- Dragi naš tata, pokušaćemo da u svemu ostanemo hrabri i dostojanstveni,kao što si ti bio, i kako si nas učio,rekla je ćerka Mila opraštajući se u ime porodice.

Nakon parastosa koji je služio umirovljeni vladika Vasilije,na gradskom groblju Pučile,sahranjen je Mićo Mićić,prvi gradonačelnik Bijeljine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)