RADNO I NA PRAZNIK, VELIKI PLANOVI U ČARDI NA DUNAVU: Predsednik objavio fotografiju sa premijerkom i gradonačelnikom Novog Sada (FOTO)

Novosti online

15. 02. 2021. u 16:44

РАДНО И НА ПРАЗНИК, ВЕЛИКИ ПЛАНОВИ У ЧАРДИ НА ДУНАВУ: Председник објавио фотографију са премијерком и градоначелником Новог Сада (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju radnog ručka sa premijerkom Anom Brnabić i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

- Radni i praznični ručak sa Anom i Milošem u Čardi na Dunavu, kraj Novog Sada. Veliki planovi za dalji razvoj Novog Sada, ali i mnogo važnih ulaganja u putnu infrastrukturu u narednom periodu. Jedna od najvažnijih investicija biće izgradnja brze saobraćajnice Novi Sad - Bačka Palanka. Srećan praznik!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (21)

Boban

15.02.2021. 17:12

Samo napred u nove investicije i projekte u nadi da ce nas Novi Sad biti jos lepsi i moderniji i sa novoizgradjenim putnim infrastrukturama parirati rame uz rame sa narazvijenijim gradovima u Evropi.

Lalo

15.02.2021. 17:30

Odlično, prijatno. Dođite do Palanke posekoše nam šume i to mahom pod zaštitom države 1,2 i 3 stepena. Svi znamo koliko je ovaj kraj Srbije siromašan šumama, treba saditi a ne da seku. Svako dobro

Ivana

15.02.2021. 21:24

Ovo je zaista jako važno da građani danas znaju da se čisti Srbija od kriminala i korupcije, i da kreću novi projekti koji će ekonomski ojačati našu državu.