MINISTARKA kulture, omladine i sporta u odlazećoj vladi takozvanog Kosova, Vljora Dumoši izjavila je prištinskim medijima na albanskom jeziku da će uskoro biti pripremljena sva potrebna dokumenta za prijavu (tzv.) Kosova u Unesko.

Nikola Ćirilica

02.01.2021. 17:57

@Bara - Па шта мислите, на чију иницијативу они раде било шта?! Да им не дува ветар у леђа баш од тих земаља које сте навели, не би они ништа радили. Немојте да сте наивни.

milosbanicevic

02.01.2021. 19:05

@Nikola Ćirilica - Pitanje Kosova Je problem Albanci Bi htjeli Na silu Da Otmu srpsku Teritoriju Sto Srbija Nikad nesmije Dozvoliti A Neka Svjecka zajednica se Pominje Sto nije tacno Ni Trecina Svijeta Nije Za To . Svi Koi Su Priznali kosovo Kao drzavu ,Toje Pola evropskih Zemalja tosu Nasi Zakleti ? Moramose Drzati Kine I Rusije I Ostalih Dobro Poznatih Prijatelja .Uskoro Odlazi Merkelova I Politika Evropske Unije Cese Promijeniti Francuzi Su Nasi vjecni Prijatelji Na Celu Sa Makronom Pozdrav

Ako

02.01.2021. 18:44

Ako se ovo ostvari onda Srbija treba jos agresivnije da krene u proces otpriznavanja Kosova, neka siptari vide da nisu niko i nista... inace, ovo je nama Srbima dokaz da nikada Kosovo nesme dobiti stolicu u UN i nase priznanje, nikad i ni pod kakvim uslovima na to ne smemo pristati!!! Svojataju nase crkve po Kosovu, prekrajaju nam istoriju... ako udju u UN sve ce biti jos mnogo gore....

deda

02.01.2021. 19:02

Oni su posebno poznati po "čuvanju" pravoslavnih crkvi , "ponosni" su na kulturnu različitost, baš je logično da što pre uđu i to pokažu u UNESCO.