SOCIJALISTIČKA partija Srbije biće deo nove vlade i tako nastaviti koalicionu saradnju sa SNS, nezvanično saznaju Novosti.

Mily

20.10.2020. 12:55

Vladu ce sacinjavati oni koji mogu na najbolji nacin da doprinesu zadovoljenju interesa naroda i Srbije u globalu. SPS se pokazala kao odgovorna i principijelna za sve ove godine, tako da je s razlogom u sastavu Vlade RS.

Hana

20.10.2020. 13:17

Pred Srbijom su danas brojni izazovi, kao sto su kosovsko pitanje i evrointegracije i pandemija korona i za resavanje istih je potreban sirok politicki i drustveni koncenzus. Iz tog razloga je mozda pragmaticno uzeti i SPS u vladu.

Maki

20.10.2020. 13:25

Логично је да СНС прво изабере свој кадар, па могу и сами да формирају владу. Ана се доказала својим радом да је способна, али није лако изабрати добар кадар, надам се да ће бити још успешнији тим јер је велика одговорност на СНС тек сад кад је Вучић најавио борбу против мафије! Дачић није лоше водио међунардну дипломатију, Вучић и Ана знају најбоље, они су и најодговорнији за нови тим!

Bojan

20.10.2020. 13:53

Pred Srbijom su teški izazovi, politički, ekonomski, pa i zdravstveni. Svako ko može da doprinese boljitku dobrodošao je. Potrebno je da svako odgovorno i vredno radi svoj deo posla.