"NASTAVAK SRAMNE POLITIKE..." Oštre osude iz PS - Ludaci koji prave umrlice sa likom Vučića i Vulina su za bolnicu, ali zatvorsku

Novosti online

02. 04. 2024. u 17:26

POKRET Socijalista i njegovi brojni članovi izrazili su veliku osudu povodom umrlica koje su napravljene i objavljene od strane opozicije, a odnose se na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, te osnivača PS Aleksandra Vulina.

НАСТАВАК СРАМНЕ ПОЛИТИКЕ... Оштре осуде из ПС - Лудаци који праве умрлице са ликом Вучића и Вулина су за болницу, али затворску

Foto: Tanjug

Pokret socijalista: Ludaci koji prave umrlice sa likom Vučića i Vulina su za bolnicu, ali zatvorsku

"Ludaci okupljeni oko Dragana Đilasa i pronatovske opozicije koji prave i dele umrlice sa likom Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina su za obavezno lečenje, ali u zatvorskoj bolnici. 

Pozivamo nadležno tužilaštvo da hitno reaguje i procesuira Đilasov ološ koji priziva smrt predsednika Vučića i bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina.  

Neka svoje želje i frustracije Đilasov ološ deli sa stručnim osobljem zatvorske bolnice, a ne na društvenim mrežama", poručili su u svom saopštenju.

Predrag Vuletić o umrlici Vučića i Vulina: Vi ste najobičnije bitange kojima je mesto u zatvoru

- Vrhunac morbidnosti u borbi protiv nasilja, koju zagovara tajkunski idiot Đilas je objavljivanje umrlica predsednika Srbije i osnivača Pokreta socijalista, Aleksandra Vulina. Znamo mi da oni žele njihovu smrt, jer im stoje na putu da opljačkaju i raskomadaju Srbiju, kao što su to radili u prošlosti. Oni su ološi koji kao hijene napadaju i objavljuju umrlice živih ljudi. Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin su brana koja čvrsto drži našu Srbiju na putu neutralnosti i brani je od svih udara. Neće vam to proći, niste vi nikakvi političari opozicije, vi ste najobičnije bitange kojima je mesto u zatvoru. Pokret socijalista traži od nadležnih organa da hitno reaguju i spreče ovakve stvari - kazao je Predrag Vuletić, generalni sekretar Pokreta socijalista.

Foto: Jutjub/TV Novi Bečej

Ilić: Još jedna pretnja smrću i nastavak sramne i nasilničke politike

Predsednik beogradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić, najoštrije osuđuje objavljivanje crno-bele slike Aleksandra Vulina, uz napomenu "In memoriam" na društvenim mrežama, nakon prethodnog objavljivanja umrlice predsednika Aleksandra Vučića.

- Ovo je još jedna pretnja smrću i nastavak sramne i nasilničke politike opozicionih stranaka kojima je to jedini program. Radi se o još jednom krivičnom delu i pozivamo državne organe da reaguju u skladu sa zakonom. Nažalost, u Srbiji je na snazi atmosfera linča i to baš u trenutku kada su Srbija i srpski narod suočeni sa velikim pritiscima. Ovakva morbidna opoziciona politika okrenuta je upravo protiv onih koji su ceo svoj život posvetili borbi za stvaranje sigurnog i bezbednog društva, zasnovanog na miru, toleranciji, stabilnosti i drugim najvišim vrednostima - poručio je Ilić.

Pokret socijalista Niš o umrlici Vučića i Vulina: Zašto ćutite kada se preti Vučiću i Vulinu? 

"Mi članovi Pokreta socijalista sa juga Srbije pozivamo državne organe da konačno reaguju i u skladu sa zakonom kazne Đilasovce koji kače i dele umrlice Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina na društvenim mrežama. 

Za ludake koji najavljuju smrt predsednika i bivšeg direktora BIA pravo mesto je zatvorska bolnica. 

Gde su sada svi ti borci za ljudska prava da osude morbidne čitulje Vučića i Vulina? 

Gde je nestala doslednost i objektivnosti, zašto ćutite? Ili je izgleda protiv Vučića i Vulina sve dozvoljeno", poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Niš.

BONUS VIDEO: JOVANOVIĆ NI REČI O GRUHONjIĆEVOJ MRŽNjI PREMA SRBIMA: Jasno je na koju stranu se svrstao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave