BRITANSKI ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron izjavio je danas da će Velika Britanija pomoći tzv. Kosovu da ga priznaju zemlje koje to do sada nisu učinile, kao i da bude priznato u međunarodnim institucijama.

Milutin Bar

04.01.2024. 11:07

Znamo mi to.Engezi bi bili najzadovoljniji,kada bi Srbija nestala sa geografske karte.Ta njena želja,proteže se 200 godina u nazad. Na njihovu žalost,mogu samo da pate,a ,,PRIZNANJE KOSOVA,,na KUKOVO LJETO. Amožda ni tada

Djordje

04.01.2024. 11:16

Mislim da je vreme da otkazemo gostoprimstvo njihovom ambasadoru u Srbiji. VIse od 100 godina oni rade protiv interesa nase zemlje. Ja stvarno ne znam sta smo im se zamerili pa su pomogli ustasanam i komunistima da nam ubiju kralja , pa su nam nametnuli Tita pa sad rade i ovo pored svih drugih aktivnosti koje rade. Na celo njihove masonerije su sve ne srbi.. ili ti Tahir, Rasulic i ostala ekipa koja radi protiv nasih intersa. Da li ce se neko od nasih zvanicnika oglasiti , nece zasto nece pa zato sto su ih podkupili ocigledno. Ostace da vidimo sta ce predsednik na ovo da uradi. Bas nas briga sta ce da kaze,to smo vec 1000 puta culi ali sta ce da uradi ...

Bonaparta

04.01.2024. 11:24

Kamerun vodi ti računa kako će VB da ostane i opstane, a te ideje da drugi priznaju tkz.Kosovo nema od toga ništa.Džabe krečiš. Sve se od juna meseca menja, kada Rusi završe priču sa Ukrajinom. Onda ćete vi da se raspadnete kao kraljevina, jer Škotska će izglasati otcepljenje od vas. Do 2027 KiM će ponovo biti u pravnom sistemu Srbije i to nećete moći nikako da sprečite, jer ćete vi kao država skoro prestati da postojite.

mumi

04.01.2024. 11:24

Englezi,kako to jezivo zvuci. Odmah znas da ce biti zlo. Svuda,na svakom kontinentu,pisu istoriju,uzimaju drzavno blago, ubijaju ljude. Negde sam procitala da su poubijali oko deset miliona. Tako da,tesko nama,kosac stize.

Jugo

04.01.2024. 11:39

Jasam uvek reko i znam da ta Engleska je dubre drzava i ranije sam reko da bi Srbija trebalo da svede na najmane odnose sa tom drzavom jer su podmukli i stvaraju puno problema koji oni izmisle i serviraju svetu mada se to nije deselio.ne samo samo pogledajte film sta su radili na irland ubijali neduzne ljde samo zato sto su znali da imaju spijune u tim organizacijama kad je bila guzva medu protestanata i katoliko ubili su puno neduzne ljude pisali svakake lazi za te ubijene mada su znali da ti ljudi nisu umesani u nista u vezi sa tim sukobima eto ima filmove i pogledajte paace sve davam bude jasno kak su to dubrad.Ja nebi pustio u zemlji nijednog bes vize i smajnio snjima svu saradnu na najnizem nivo sto se moze.Dok ih imate u kucu pravicevam velike probleme i spijoniraju u svemu.

Rade

04.01.2024. 12:04

Gde je naš princ, koji je odrastao u britaniji. Zašto ne lobira za Srbiju i malo smiri te njegove britance. Čemu nam taj princ služi, naruča mi se i on i ti njegovi britanci.

SLAVONAC

04.01.2024. 12:18

Britanci su veći Fašisti od Nemaca Oni oduvek mrze Srbe i Srbiju Ali su u Srpski politički život umešani preko NALEDa i Brnabićke Svi Anglosanksonci su veliki Fašisti oduvek Mrze Srbe i Ruse

Petar

04.01.2024. 12:26

Пааа, тешко ћете то успети. А има нешто што нећете никада успети. А то је да Србија призна вашу отимачину. Тако да, идемо даље.

Nikola

04.01.2024. 12:35

Ništa me više ne iznenađuje kod ovakvih ološa. Već dobro znamo ko su i šta su Englezi. Iskreno navijam da ih potopi jedna ruska raketa, ništa manje nisu zaslužili.

Petar Veliki

04.01.2024. 12:56

U engleskoj ništa novo u odnosu na Srbiju! Oduvek i neprekidno su nam neprijatelji. Nikada u istoriji nam nisu bili prijatelji, ni kada su mogli imati interes i koristi od toga

Ljubs

04.01.2024. 13:05

Svi bi najsrecniji bili kad bi vi svi sa zapada vajnog gledali svoja posla,a nas ostavili na miru. Nismo mi maloumni da bez vas nemozemo resiti svoje probleme,koje ste vi izazvali,i dalje izazivate uz pomoc domacih izdajnika. Srbi su vas proslavili,sram vas bilo. Tesko onom kome vi pomazete. GADITE MI SE SVI!!!

Mija

04.01.2024. 14:12

Britanski nacistički ološ, kada budu vratili Faklande Argentini onda neka pričaju o kosovu a do tada neka se pokriju ušima. Nije jasno zašto Srbija sve to trpi ako je toliko uložila u vojsku i oružje šta onda čekaju neka krenu i uzmu svoje. Nikad bolji momenat im neće biti nego sada kada Rusi karindžaju anglo kaubojski koaliciju a Kinezi su uz Ruse a muslići se dižu na sve strane. Sad je čas da krenu u akciju pošalju šipce u Albaniju i podignu zid kao Židovi sa Palestincima i završe sa tom pantličarom.!!!!

Lina

04.01.2024. 14:20

Kameronova izjava da "pomažu važnim saveznicima" mnogo govori o njima Englezima, i o savezncima poput Zelenskog i Kurtija. Koliko i zbog čega su se im važni, to samo on zna.

Braca

04.01.2024. 14:27

Pseto englesko okupatorsko najveci zlocinci na planeti tragovi im smrde necovevstvom.Mars iz Srbije zveri goreli dabogda i vi i vada deca u kolevci