NE PADA MI NA PAMET DA PRIZNAM TZV. KOSOVO Vučić poručio: Dok je narod na KiM gledao kako živu glavu da izvuče, Dveri izvlačile pare (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 18:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas prilikom obraćanja medijima iz Pariza prokomentarisao izjave Slobodana Samardžića i Marka Jakšića da su njemu potrebni izbori da bi priznao KiM.

НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ПРИЗНАМ ТЗВ. КОСОВО Вучић поручио: Док је народ на КиМ гледао како живу главу да извуче, Двери извлачиле паре (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/LaziDetektor

- Što bi rekao pokojni Tijanić, svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti. Baš u njihovo vreme je nastalo tzv. nezavisno Kosovo, iz ugla Albanaca i Zapada! Baš u vreme Samardžića, Jakšića i Miloša Jovanovića! Dok je narod na KiM gledao kako živu glavu da izvuče, Dveri izvlačile pare iz Kolubare i stavljale u svoje džepove. U vreme DSS, u to njihovo vreme, su stizala priznanja KiM, a od kada sam ja predsednik veliki broj zemalja je povukao priznanje! Na pamet mi ne pada da priznam nezavisnost Kosova, to nikada neću uraditi! Oni su mi držali pridike oko sankcija Rusiji, lagali da ću 3. aprila da uvedem sankcije Rusiji. A 4. aprila su rekli da sam zlikovac i da moram da uvedem sankcije. Evo prođe još jedan 3. april, i još nisam uveo sankcije. Toliko o tome kome možete da verujete! - odgovorio je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (103)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)