"KAKO VETAR NOSI, TAKO SE I MENJAJU NJENI STAVOVI": Vujičić: Politika Milice Stamenkovski više je nego rikverc varijanta

Novosti online

10. 11. 2023. u 15:54

MILICA Stamenkovski, poznatija kao Milica lažljivica, prevrtljivica, čvrsta desnica pa malo Đilasovka, kako vetar nosi ili na mercedesu menja brzine, tako se i menjaju stavovi njene politike koja je više nego rikverc varijanta, izjavila je Danijela Vujičić, kandidat sa poslaničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

КАКО ВЕТАР НОСИ, ТАКО СЕ И МЕЊАЈУ ЊЕНИ СТАВОВИ: Вујичић: Политика Милице Стаменковски више је него рикверц варијанта

Foto: SNS

- Na prošlim izborima "Sve bih mogla da zamislim, ali ne i koaliciju sa Đilasom" reče Milica i dva dana nakon toga upravo je ona (Milica) otišla na sastanak i to sa tim istim Đilasom, naravno. Ništa novo - kaže Vujičić.

- Predvodnica ove minorne grupe koja je po stavovima opozit samoj sebi je zaboravila da baštini nasleđe upravo one politike koja zagovara nezavisno Kosovo i Metohiju. Dok je kosovsko pitanje bilo pod okrilje Ujedinjenih nacija drugi na njenoj listi Boško Obradović je još 2005. godine rekao da je Kosovo i Metohija nezavisna država. Kada su interesi u pitanju, onda je kratka pamet - dodaje ona.

- Predsednik Aleksandar Vučić nikada nije ni za pedalj odstupio od Rezolucije 1244 Ujedinjenih nacija niti se usaglasio sa bilo kojim sporazumom niti predlogom Evropske unije koji je suprotan očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje. Znam, ne možete to da shvatite jer vam se nacionalno pitanje svodi na dnevnu - žeton politiku - ističe Vujičić.

- Stav Đilasovih perjanica je - "Srbi su genocidan narod" što je ista poruka koju Kurti šalje iz Prištine optužujući Srbiju i Srbe za navodni genocid, među njima razlike nema kao što je nema ni u zajedničkim orkestriranim napadima svih vas na Aleksandra Vučića. Pitam se kako si uvek smela da napadaš sve, ali Đilasa ne smeš? - kaže Danijela Vujičić.

- Kosovo i Metohiju braniš tako što iz Kaluđerice vidiš dimnjak Trepče, čuješ zvona spaljenih Arhangela u Prizrenu koje je Vučić obnovio ili širiš majicu sa natpisom "Predaja nije opcija", ali ne na Kosovu i Metohiji nego na Trgu Nikole Pašića za koju se na Kosovu i Metohiji ide na robiju ili te sačekaju ROSU jedinice sa prstom na orozu ne bi li naterali srpske junake da je skinu, kao onomad Danila Vučića na Kosovu i Metohiji koji je branio po cenu života. Političko delovanje ti je po principu TV novela gde ćeš uvek ostati "Mala nevesta". Tamo gde si planirala da se udomiš Kosova i Metohije nema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)