"MOŽEŠ LI DA SE POGLEDAŠ U OGLEDALO?" Reditelj Momčilović otkrio istinu o Bjelogrliću (VIDEO)

Novosti Onlajn

23. 10. 2023. u 13:54

POZNATI reditelj Miroslav Momčilović oglasio se na društvenim mrežama otkrivši sve malverzacije i pritiske koje su članovi žirija za izbor za srpskog Oskara trpeli od strane Dragana Bjelogrlića.

МОЖЕШ ЛИ ДА СЕ ПОГЛЕДАШ У ОГЛЕДАЛО? Редитељ Момчиловић открио истину о Бјелогрлићу (ВИДЕО)

Foto: D. Balšić

- Poštovani Dragane, juče si na jedan vrlo brutalan način napao komisiju Filmskog centra, iskoristio si medijsku pažnju koju imaš zbog premijere svog novog filma i pomenuo da mi, članovi komisije ne možemo da se pogledamo u ogledalo. Pa zašto ne možemo da se pogledamo u ogledalo?! Zato što se nismo zaljubili u tvoj film, ili neki drugi?! Svejedno, 30 dana si ćutao i juče kada su reflektori bili upereni u tebe si se osokolio da nas izvređaš... Ne znam zašto me nisi nazvao, ti nikada nisi imao problem da me nazoveš. Pogotovo nisi imao problem da me pozoveš kada sam u nekoj komisiji, i sada si me zvao... I danas da si me pozvao, mogao bih sve ovo da ti kažem. Kaži mi, kako ti stojiš sa ogledalom - upitao se Momčilović na Instagramu.

Osim poziva, kako mediji saznaju, Momčilović tvrdi da ima SMS poruke u kojima glumac nudi svašta u zamenu za glas za njegov film.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVAN SNIMAK - Ovako Dragan Bjelogrlić udara Gagu Antonijevića

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja