BOŽIĆ: Zelenović je bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu

Novosti online

31. 05. 2023. u 15:13

POSLEDNjI put kada je Aleksandar Vučić razgovarao sa ljudima dobio je podršku od preko dva miliona građana Srbije. I to neka imaju na umu i Zelenović i Dušan Petrović koji ga, po navici, kao pajaca šeta po zapadnim ambasadama ne bi li trampio i pod noge još jednom bacio Srbiju i njene nacionalne interese - izjavila je Sandra Božić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ: Зеленовић је био генератор насиља и господар живота и смрти у Шапцу

Foto: SNS

- Građani Šapca najbolje znaju sa kakvom lopužom i kriminalcem imaju posla. Nažalost, kožu sa leđa im je skinuo, zajedno sa svojim političkim mentorom Dušanom Petrovićem, ostavljajući godinu za godinom sve prazniji gradski budžet. Licemerno je da Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS i bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu - kaže Božić.

- A od izbora beži, svestan da ih narod neće ni na protestima za koje kaže da ih on lično organizuje, a sa istih sramno pobegne svaki put koliko ga noge nose. Jedini način da pobedi na izborima Zelenović vidi u stavljanju bensedina u kafu članovima biračkog odbora svojih političkih neprijatelja, što mu je i bila jedina strategija na poslednjim izborima na kojima je lično doživeo potpuni debakl i spoznaju da je za njega političko smetlište jedino prirodno stanište - dodaje ona.

- Za razliku od ovih političkih lešinara koji sa građanima razgovaraju samo onda kada planiraju da im duboko zavuku ruku u džep i nije im problem za taj račun i da presude sopstvenoj državi, Aleksandru Vučiću je Srbija i u oku i u srcu i za nju se bori svakim udahom i stoji kao nepremostiva prepreka svim političkim profiterima koji državu vide samo kao kusur za svoje lične političke ciljeve i antisrpske i bahate ambicije njihovih stranih mentora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić