BOCAN-HARČENKO REVOLTIRAN NAPUSTIO KONGRES SPS: Otkrio šta je razlog - "Žao mi je što nisam prisustvovao govoru predsednika Vučića"

Novosti online

17. 12. 2022. u 19:55

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko objavio je da je napustio današnji kongres SPS zbog prikazivanja video-poruke opozicionog grčkog političara i bivšeg premijera Aleksisa Ciprasa, u kojoj su, kako je naveo, iznete neosnovane i lažne optužbe na račun Rusije.

БОЦАН-ХАРЧЕНКО РЕВОЛТИРАН НАПУСТИО КОНГРЕС СПС: Открио шта је разлог - Жао ми је што нисам присуствовао говору председника Вучића

Foto: Tanjug/Rade Prelić/Profimedia/Ilustracija

Bocan Harčenko je na Tviteru poručio da mu je jako žao što zbog toga nije prisustvovao govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Bio sam prinuđen da na samom početku napustim kongres SPS zbog video-poruke grčkog opozicionara Ciprasa, prikazane učesnicima. Grk je krenuo s potpuno neosnovanim, lažnim optužbama na račun Rusije, počeo je da blati moju Otadžbinu - naveo je Bocan-Harčenko.

Na današnjem Kongresu SPS-a jednoglasno je odlučeno da dosadašnji predsednik te stranke Ivica Dačić ostaje na njenom čelu.

Na kongresu se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio Prištini i svima drugima da im država Srbija neće biti data na tacni, onako kako bi oni to voleli, kao i da Srbija pripada svom narodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024