AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko objavio je da je napustio današnji kongres SPS zbog prikazivanja video-poruke opozicionog grčkog političara i bivšeg premijera Aleksisa Ciprasa, u kojoj su, kako je naveo, iznete neosnovane i lažne optužbe na račun Rusije.

Miks

17.12.2022. 20:53

I sam sam kao delegat kongresa bio zaprepašcen govorom dotičnog gospodina iz Grčke.DAČICU nije smeo da se dogodi takav propust.Razočaran sam i tužan.Gospodin Harčenko siguran sam ga je ogromna vecona članova SPS a i sam Dačic na strani Rusije.

JEL BILO NA KONGRESU SRBA

17.12.2022. 21:07

Kao sto je rekao prethodnik njegova prethodnika "ima li ovde srba" na jednom petokolnaskom simpozijumu u Beogradu, kad mu je petokolonas Vejvoda iskljucio mikrofon. Nama nisu potrebni neprijatelji sa strane, imamo dovoljno medju nama. SRAMOTA! Cudi me da nisu ukljucili i Zelenskog, da i on laje na Rusiju.

Bozur

18.12.2022. 00:34

Cipras je davno prodao svoj narod i pravoslavlje sa kojim nema veze, koja je uloga tog salanskog socijaliste na SPS kongresu? Nato bot. Sramota!

Viktor

19.12.2022. 04:48

To je NEoprostivi propust organizatora Kongresa na celu sa Ivicom Dacicem koji je "ostareo" u politici i na celu stranke i po svoj prilici da ce sustici Mila Djukanovica politickog maratonca. Da nije politicar "takvog" kova, Dacic bi verovatno podneo ostavku jer se ovo nije smelo desiti. Ovo treba biti i opomena koalicionim partnerima kada je u pitanju vodstvo SPS-a obzirom na turbolentnu politicku situaciju u okruzenje a i u svetu i njihova NEdoslednost.