PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, zajedno sa kandidatima na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Anom Brnabić i Aleksandrom Šapićem, obišao je Mladenovac i Lazarevac, gde su razgovarali sa okupljenim građanima i tom prilikom poručili da su predstojeći izbori 3. aprila odlučujući, da se na njima odlučuje o miru, stabilnosti i budućnosti naše dece.

Komentari (5)

Glorija

12.03.2022. 07:27

Gradjani Srbije će reći kome će dati svoje poverenje 3. aprila. Nema potreba da nikoga teramo da glasa, svesno će prosuditi ko je najbolji, ko vodi računa o interesu naroda, u odnosu na one koji nemaju ni plan i program.

Nada

12.03.2022. 10:31

Predstojeći izbori su najvažniji do sada, jer biramo šefa države koji će nastaviti sa vodi Srbiju putem napretka i prosperiteta. Vučić je bez sumnje kandidat za predsednika bez konkurencije!

Dejan

12.03.2022. 10:32

Sačuvali smo makroekonomsku stabilnost, radna mesta, suprotno svetu kod nas je rasla zaposlenost, imamo rast plata, penzija, započeli smo i nastavili neke infrastrukturne projekte, sve to smo uspeli.

Danka

12.03.2022. 10:33

Građani su svesni da se trećeg aprila odlučuje da li će se Srbija vratitiu prošlost u beznađe ili idemo još brže i jače u još bolju i svetliju budućnost na čelu sa Vučićem.