VUČIĆ POSETIO MLADENOVAC I LAZAREVAC: Država nije igračka, izbori nisu igra

Novosti online

11. 03. 2022. u 19:11

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, zajedno sa kandidatima na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Anom Brnabić i Aleksandrom Šapićem, obišao je Mladenovac i Lazarevac, gde su razgovarali sa okupljenim građanima i tom prilikom poručili da su predstojeći izbori 3. aprila odlučujući, da se na njima odlučuje o miru, stabilnosti i budućnosti naše dece.

ВУЧИЋ ПОСЕТИО МЛАДЕНОВАЦ И ЛАЗАРЕВАЦ: Држава није играчка, избори нису игра

Foto: SNS

Predsednik Vučić je naglasio da država nije igračka, da izbori nisu igra, te da odluka građana treba da bude doneta objektivno, za budućnost naše zemlje.

Vučić je dodao da je vreme da čuvamo svoje nebo, svoju zemlju i svoju decu, a na nama je da radimo i gradimo, a za sve to nam je neophodno da čuvamo mir i stabilnost.

Aleksandar Šapić naveo je "da ćemo, ukoliko dobijemo poverenje i nastavimo da vodimo Beograd, poboljšati komunikaciju na svim nivoima i da ćemo nastaviti da budemo u službi građana".

Ana Brnabić je rekla da je ponosna što radi rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem, da njegovo ime pokazuje drugačiju Srbiju, jaku, snažnu, stabilnu i odgovornu Srbiju. Aleksandar Vučić je čovek koji i danas pokazuje da mu je država na prvom mestu i pozicija koju on brani je da srpski narod i Srbija sama odlučuje u kom će se pravcu kretati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)