LOKALNI IZBORI U KNJAŽEVCU: SNS predao izbornu listu

S. M. J.

16. 02. 2022. u 11:35

SRPSKA napredna stranka zajedno sa svojim koalicionim partnerima: Ujedinjenom seljačkom strankom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera i Socijaldemokratskom strankom Srbije prva je predala svoju izbornu listu.

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У КЊАЖЕВЦУ: СНС предао изборну листу

Foto: Opština Knjaževac

Opštinski odbor Srpske napredne stranke sa svojim koalicionim partnerima svoju izbornu listu sa 40 kandidata za odbornike predala je sinoć Izbornoj komisiji opštine Knjaževac. Listu čiji je nosilac Milan Đokić, dosadašnji predsednik opštine Knjaževac, svojim potpisima podržalo je 420 građana.

Aktivisti i simpatizeri ove koalicije prikupili su na tri punkta i dovoljan broj potpisa podrške i republičkoj listi ove stranke.

- Lokalnu listu smo, svega nekoliko sati nakon raspisivanja izbora, predali Opštinskoj izbornoj komisiji. Mi na ove izbore izlazimo pod sloganom “Zajedno možemo sve” a to smo i dokazali, došli smo svi zajedno i stranački i sa svojim koalicionim partnerima. Došli smo u timu koji će voditi ovu kampanju, voditi Knjaževac u narednom periodu, a u njemu ima i starih i mladih, i muškaraca i žena, poljoprivrednika i uspešnih privrednika, prosvetnih radnika, lekara, ljudi koji žive u gradu i na selu. Hoćemo da tom raznolikošću pokažemo da zajedno možemo sve. Knjaževac, kada Knjaževčani svi zajedno rade za njega, može da stigne daleko dalje nego što to iko od nas može i da zamisli - rekao je Milan Đokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković