HOROSKOP ZA UTORAK, 11. MAJ: Bik je prestrog prema okolini; Vodolija ne treba da počinje nove poslove

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

11. 05. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 11. МАЈ: Бик је престрог према околини; Водолија не треба да почиње нове послове

Foto Depositphotos

OVAN

Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto trebati.

BIK

Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preterane tenzije završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični uvideli biste da ste prestrogi, možda i tvrdoglavi.

BLIZANCI

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

RAK

Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

LAV

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

DEVICA

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

VAGA

Uživate blagonaklonost uticajnih lica. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, za uzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može vam se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe doveli u nezavidan položaj.

ŠKORPIJA

Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

STRELAC

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete.

JARAC

Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta, a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

VODOLIJA

Ne počinjite nove poslove. Usled nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

RIBE

Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo, možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako niste raspoloženi da rizikujete, ovog puta pokušajte jer će se isplatiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece