DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. OKTOBAR: Lav treba da preraspodeli obaveze; Škorpiju muče strahovi

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

27. 10. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 28. ОКТОБАР: Лав треба да прерасподели обавезе; Шкорпију муче страхови

Foto: Depositphotos

Ovan

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, upozorava dnevni horoskop, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

Bik

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Blizanci

Nekontrolisano možete planuti pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

Rak

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali, konstatuje dnevni horoskop. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Lav

Ne osećate se najbolje, a posla imate preko mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Devica

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude, prognozira dnevn ihoroskop. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

Vaga

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Škorpija

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Strelac

Šta god da započnete završiće se haosom, upozorava dnevni horoskop. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga prekontrolišete.

Jarac

Preterano ste nestrpljivi, ne iskontrolišete emocije. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

Vodolija

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Ribe

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje, prognozira dnevni horoskop. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)