SELAKOVIĆ: U NJujorku sam imao 95 susreta sa diplomatama

SELAKOVIĆ: U NJujorku sam imao 95 susreta sa diplomatama

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na zasedanju Generalne skupštine UN u NJujorku na stotine razgovora sa stranim državnicima i diplomatama, i da su glavne teme svih susreta bile su odbrana državnih i nacionalnih interesa Srbije.

25. 09. 2022. u 11:49

NEĆE MOĆI: Prizrenac Fahri

NEĆE MOĆI: Prizrenac Fahri

DRUGOSRBIJANSKA mantra "ovoga ima samo u Srbiji" je generalno lažna priča, čega je svestan svako ko je duže od 15 dana proveo na blistavom Zapadu i upoznao se s tamošnjim životom izvan fondacijskih seminara. Ali zaista samo u Srbiji ima ljudi koji svakodnevno krše i kritikuju Ustav svoje države, a onda se na njega pozivaju. Kad im odgovara, naravno.

25. 09. 2022. u 10:00

SELAKOVIĆ SUMIRAO UTISKE: Intenzivna diplomatska aktivnost u NJujorku, afirmisali smo našu politiku

SELAKOVIĆ SUMIRAO UTISKE: "Intenzivna diplomatska aktivnost u NJujorku, afirmisali smo našu politiku"

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je da je delegacija Srbije završila veoma intenzivnu diplomatsku aktivnost u NJujorku u okviru 77. Generalne skupštine UN, da je održao ukupno 100 sastanaka na marginama tog zasedanja, a da je potpisano 12 sporazuma, protokola i memoranduma sa predstavnicima država sa kojima je imao priliku da se sastane.

24. 09. 2022. u 08:09