Zaraženi političari se oporavljaju na Infektivnoj klinici: Maja, Đurić i Čeda - stabilno

V. N.

petak, 03. 07. 2020. u 23:33

Заражени политичари се опорављају на Инфективној клиници: Маја, Ђурић и Чеда - стабилно

Foto Z. Jovanović

Oni su dobro odreagovali na terapiju koju primaju zbog upale pluća, najverovatnije izazvane virusom korona
ZDRAVSTVENO stanje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića i lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji se nalaze na Infektivnoj klinici u Beogradu, stabilno je, potvrđeno je "Novostima".

Oni su dobro odreagovali na terapiju koju primaju zbog upale pluća, najverovatnije izazvane virusom korona, i osećaju se bolje. U javnosti su se pojavile i informacije da se lider liberala i prva dama parlamenta nalaze na kiseoniku.

Iz LDP danas je saopšteno da je stanje njihovog predsednika dobro i stabilno, a prisustvo kovida 19 još nije potvrđeno.

- Svestan je, kreće se, komunicira sa porodicom. Lekari su zadovoljni kako je reagovao na terapiju i sada se leči. Koliko će sve to da potraje, ne zna se. Stanje mu je dobro i stabilno - kažu u LDP-u i demantuju da je Jovanović na kiseoniku.

Gojkovićeva je bila smeštena u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa", odakle je prebačena na Infektivnu kliniku, dok se Đurić i Jovanović tamo leče od početka. Inače, kod predsednice parlamenta i direktora Kancelarije za KiM je potvrđeno da su pozitivni na virus korona, dok rezultat Jovanovićevog testa još nije poznat.
Foto Tanjug

Foto Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nn

03.07.2020. 23:43

Nije tačno. I Čeda i Maja su bili na Bežanijskoj Kosi u apartmanima..pa prebaceni na Infektivnu.