EKSKLUZIVNO: Ovo su fotografije žrtava zločina kod Jabukovca!

Novosti Online

14. 08. 2019. u 16:25

ЕКСКЛУЗИВНО: Ово су фотографије жртава злочина код Јабуковца!

Mesto zločina, FOTO S.jOVANOVIĆ

Objavljujemo fotografije Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane,koji su nađeni mrtvi prošlog petka
NA salašu u podnožju Jabukovca kod Negotina, između Vratne i Urovice na mestu zvanom Valja Vratna, u petak oko 14 časova pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića najverovatnije je počinjeno iz koristoljublja. Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a, navodno, u zločinu su korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

Policijski rad dodatno otežava i činjenica da je od ubistva do pronalaska tela prošlo nekoliko dana (dva, a možda i više), što je zločincima dalo dovoljno vremena da pobegnu. Zasad postoji nekoliko pravaca istrage, a policija i tužilaštvo ne izlaze sa činjenicama u javnost kako bi što pre sklopili kockice krvavog pira.

PROČITAJTE JOŠ - ČETVOROSTRUKO UBISTVO U UKLETOM JABUKOVCU: Svi ubijeni iz pištolja, tela žena nađena u dvorištu, a muškarca na traktoru?

Sam način izvršenja dela unosi i sumnju da je ubica ili više njih, možda i profesionalac. Na licu mesta, nezvanično saznajemo, nisu pronađene sve čaure. Iako je četvoro ljudi ubijeno sa ukupno 10 metaka, krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova tela - nema.


Raja Kazimirović

Zbog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), na salašu na mestu Valja Vratne na tromeđi Jabukovca, Urovice i Vratne, do sada je privedeno na saslušanje više osoba. Svi su pušteni posle ispitivanja, a navodno, prošli su i poligraf.


Dragica Kazimirović

Dragana Jozeljić


Ljubinka Oprikić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Rijaliti država

14.08.2019. 17:46

Po ugledu na Hag, koji je patentirao "zaštićenog svedoka", naše pravosuđe ja na dobrom putu da patentira "zaštićenog ubicu"... Borča, Jabukovac itd. u nedogled.