DETALjI TRAGEDIJE U LESKOVCU: Poljubio devojku pa umro na ulici

S. Vidačković

04. 05. 2019. u 14:04

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ЛЕСКОВЦУ: Пољубио девојку па умро на улици

U leskovcu zaprepašćeni tragedijom na ulici, foto I. M. / Miljan Z. / foto "Fejsbuk"

Leskovčanin Miljan Z. (24) danas oko podne iznenada preminuo u centru grada. Pojedini tvrde da je progutao kesicu sa zelenim prahom

LESKOVČANIN Miljan Z. (24) preminuo je danas oko podne u Službi urgentne medicine Opšte bolnice u ovom gradu, posle jednočasovne drame, koja je usledila kada je mladić počeo da se guši nasred ulice. Uzrok iznenadne smrti do zaključenja ovog broja nije bio poznat, a, kako su rekli iz tamošnje medicinske ustanove, Miljan je u Urgentni centar dovezen bez znakova disanja i rada srca. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali momku nije bilo spasa.

Borba za Miljanov život počela je danas oko 11.30 u Ulici Moše Pijade u Leskovcu, kada mu je pozlilo ispred jednog lokala. Prema rečima očevidaca, on je seo ispred prodavnice cveća, počeo da se trese, govoreći da se ne oseća dobro. Radnici su mu doneli šećer i vodu, međutim, Miljan je dobio napad i počeo je da se guši.

- Oborili smo ga na zemlju - rekao je jedan od svedoka ove tragedije. - Jedva smo mu otvorili usta, kako bismo sprečili gušenje. Počeo je da hvata vazduh i disao je sve dok nisu stigla kola Hitne pomoći. Stigla mu je i devojka, on ju je prepoznao i poljubio je. Uneli smo ga u sanitetsko vozilo, priključili su mu infuziju i odveli ga. Strašno je što je tako nastradao, šokiran sam.

Pojedini Leskovčani tvrde da je mladić preminuo jer je, navodno, progutao kesicu sa drogom, posle čega mu je pozlilo. U bolnici nisu ni potvrdili ni demantovali ove navode. Pomoćnik direktora bolnice Aleksandar Stojanović izjavio je da je naložena hitna obdukcija i da je o ovom slučaju obaveštena policija. Nezvanično, u džepu preminulog mladića pronađena je kesica sa zelenom supstancom koja je poslata na analizu i manja količina novca.

RADNIK OBEZBEĐENjA

PREMINULI Miljan je bio sportista, pričaju njegovi sugrađani. Sudeći prema fotografijama sa društvenih mreža, voleo je i trenirao boks, a u jednom periodu radio je kao obezbeđenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije