POTERA KOD ŠIDA: Bežao od policije kad su mu otkrili zasad marihuane

Novosti Online

03. 09. 2018. u 09:29

ПОТЕРА КОД ШИДА: Бежао од полиције кад су му открили засад марихуане
Policija je osumnjičenog pronašla u ataru sela kod Šida kada je izašao iz zasada u kojem se nalazilo 78 biljaka indijske konoplje, visine tri i četiri metra, a težine 100 kilograma i 490 grama
POLICIJA u Sremskoj Mitrovici i Šidu uhapsila je B. B. (1995) zbog postojanja sumnje da je proizvodio i prodavao opojne droge, sprečavao službeno lice u vršenju dužnosti i falsifikovao isprave, navodi se u sapštenju MUP-a.

Pročitajte još:Uhapšeni zbog 15 kilograma marihuane (FOTO)

Policija je osumnjičenog pronašla u ataru sela kod Šida kada je izašao iz zasada u kojem se nalazilo 78 biljaka indijske konoplje, visine tri i četiri metra, a težine 100 kilograma i 490 grama.

Kada je video policajce, B. B. je pokušao da pobegne, ali je brzom intervencijom policijskih službenika sustignut i uhapšen. U njegovom automobilu, na kom su bile tablice sa drugog vozila, pronađeni su i listovi marihuane, priručnik za uzgoj bilja i prskalica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

istina i pravda

03.09.2018. 11:41

Alkohol je supstanca koja izaziva zavisnost. U Srbiji na hiljade ljudi peče rakiju u svojim dvorištima, vikendicama, itd... Neki je i prodaju, bez da imaju registrovane firme i gazdinstva... Od previše alkohola, ili nekvalitetnog alkohola može da se umre. Ne snose nikakvu krivičnu odgovornost.Nema dokaza da je THC supstanca koja stvara zavisnost. Niko nikada nije umro od marihuane. Uzgoj marihuane se kažnjava zakonom...LEGALIZACIJA ODMAH!