KLIP KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Devojke sa džointom snimaju drugaricu koja ima seks pred njima!

Novosti online

29. 01. 2019. u 23:23

КЛИП КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО СРБИЈУ: Девојке са џоинтом снимају другарицу која има секс пред њима!

Foto: youtube.com

Snimak seksa dva tinejdžera, dok njihove drugarice sede i snimaju, zapalio je društvene mreže
Snimak seksa dva tinejdžera, dok njihove drugarice sede i snimaju, zapalio je društvene mreže.

Na snimku se vide kako momak i devojka imaju seks na samo par metara od dve tinejdžerke dok one sede i puše marihuanu. Video klip sadrži eksplicitne scene seksa na kauču, a dok je jedna od njih dvoje imaju odnos, druga komentariše drogu koju konzumira.

- Mnogo je slaba ova vutra - izgovara jedna, dok je drugarica snima premeštajući kadar sa seksa poznanika drugara na nju.

Nakon komentara o marihuani koju puši, ista devojka postavlja pitanje devojci koja i dalje ima seks, "zbog čega ne uzdiše".


- Kako bre ne ispuštaš nikakve zvukove? Druga tinejdžerka ne reaguje na pitanje koje ili ne čuje ili zaista ne želi da odgovori.

U jednom trenutku osoba koja snima okreće kameru ka sebi, a u pozadini se čuje konstatacija druge devojke koja sve vreme posmatra i prati seks svoje "drugarice i druga".

- Da vidiš šta bi bilo kad bi on došao gore. Ne, ne tako, ta je ružna - komentarisala je seks svojih drugova.

Na momente deluje da maloletnica koja ima seks ne zna da je snimaju, a prisutni komentarišu "kako ona to radi i šta bi bilo bolje da promeni".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Gradjanin

30.01.2019. 05:51

Zemlju SRBIJU nista vise ne moze da potresa a ni njene gradjane, kakva drzava i njen sistem takvi i gradjani.. Sex droga rokenrol, to jest igra rokenrol cela bivsa jugoslavija.. Sta ima da ocekujem u 21 veku.. Nista lepo..

protiv struje

30.01.2019. 08:25

Da budem malo ironičan, što bi rekao drug Tito, "narod koji ima takvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost". P.S. nastavak je ..."jer je neće ni imati ili će mu ta budućnost biti veoma mračna! Sve je to posledica sve veće-uznapredovale feminizacije društva a mi tako rado veoma mladim devojkama savetujemo da rade šta god požele, da slušaju svoje "leptiriće u stomaku", "budu to što jesu" i onda se čudimo šta se ovo dešava!

Ja

30.01.2019. 16:39

@protiv struje - A momci svi po crkveni horovima, kako da ne! Jedan od razloga zasto je ovo drustvo zaostalo i primitivno jeste muski sovinizam i seksizam. Ja ovde na slici vidim i jednu musku osobu , koja aktivno ucestvuje u celom tom prostacenj i ne znam kako je ta osoba muskog pola promakla vasem ostrom oku!

DzSvetac

30.01.2019. 09:08

Ček i taj snimak još stoji na društvenim mrežama ...nisu ludi Rusi i Kinezi što su ograničili objave na internetu !!!

Sudija Greg

30.01.2019. 10:30

Poistovećivanje velike većine dobrih i normalnih mladih ljudi sa ekstremnim primerima blesavih, koji su u velikoj manjini, nema nikakvog smisla. U mnogim komentarima ispada da su svi mladi ovakvi.balvani. Nisu. U mom okruženju takvih uopšte nema, tu i tamo ima nekih devijatnih ponašanja pojedinca ali su oni u manjini. Velika većina mladih osujdjuje ovakve primere glupaka.