IZAĐITE I GLASAJTE ZA VUČIĆA I SPS: Ivica Dačić obišao pirotski kraj

V.Ć.

12. 04. 2022. u 23:32

LIDER SPS Ivica Dačić, danas je posetio Pirot i Baušnicu, tačnije izborne jedinice u kojima će se, zbog raznih nepravilnosti, opet glasati.

ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА ВУЧИЋА И СПС: Ивица Дачић обишао пиротски крај

Foto: V.Ć.

Zajedno sa visokim stranačkim funkcionerima, posetio je ovo mesto, odnosno biračko mesto 24. u MZ Radin Do, gde će glasanje biti ponovljeno.

- Ovih dana obilazim Srbiju, tačnije mesta na kojima su izbori poništeni i želim da ohrabrim ljude da izađu i opet glasaju. Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je na proteklim izborima Aleksandar Vučić dobio ogroman broj glasova. Na nivou Srbije, više od 400 hiljada naših glasača u prvom krugu je glasalo za predsednika Vučića i to je doprinelo pobedi u prvom krugu - rekao je Dačić i izrazio zadovoljstvo i uspehom vlastite partije na parlamentarnim izborima.

Dobar rezultat socijalisti su zabeležili u Južnoj Srbiji. On je pozvao birače da na ponovljenom glasanju opet svoj glas daju predsedniku Vučiću, a na parlamentarnim izborima da glasaju za socijaliste.

- SPS je spreman za dalju saradnju sa Aleksandrom Vučićem i SNS.Naši glasači su lojalni i odlično razumeju glasanje za predsednika i za parlamentarnu listu - zaključio je Ivica Dačić, koji je mališane na igralištu u naselju Radio Do, častio čokoladicama iz obližnje radnje, a sa meštanima ovog mesta neformalno razgovarao odnosno odgovarao na pitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024