MINISTAR ALEKSANDAR VULIN: Hoću da sav srpski svet zna da možemo da budemo ponosni na našeg predsednika Vučića

Novosti online

12. 04. 2022. u 23:26

MINISTAR policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se uoči sutrašnjeg obraćanja predsednika Aleksandra Vučića povodom nastavka napada na Srbiju.

МИНИСТАР АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Хоћу да сав српски свет зна да можемо да будемо поносни на нашег председника Вучића

Foto: Tanjug

- Pošto znam šta će predsednik Vučić sutra reći, hoću da sav srpski svet zna da možemo da budemo ponosni na našeg predsednika i na istoriju koju stvara. Prijatelji će se radovati, neprijatelji ljutiti i brinuti i pomalo ludeti. Uostalom, dosta je strpljivo trpeo sav  balkanski ološ i one kojima služe -  izjavio je Aleksandar Vulin.

Podsetimo, posle nabavke kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema za našu zemlju, samozvani premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović krenuli su u propagandnu akciju protiv Srbije.

Milo Đukanović je izjavio da da se Srbija naoružava iz zemalja koje se "pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a", iako je Srbija nabavila defanzivni kineski sistem.

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti izjavio je da "to što se Srbija naoružava nije bezbedno po (lažnu državu) Kosovo i region" i da "Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama". Kao i Đukanović, Kurti je isto pokušao javnost da dovede u zabludu govoreći o naoružavanju Srbije, iako je FK-3 PVO sistem.

Tim povodom, sutra će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja