SRAMNA PLJAČKA U NIŠU: Ukrao pomoć za decu obolelu od raka iz apoteke, tragaju za njim 7 dana

J. Ć.

01. 03. 2021. u 13:46

OSAM dana nakon što je nonšalantno ušetao u jedu nišku apoteku u nasljeju Palilula i odneo kutiju sa dobrovoljnim prilozima za decu obolelu od raka, policija još traga za počiniocem.

СРАМНА ПЉАЧКА У НИШУ: Украо помоћ за децу оболелу од рака из апотеке, трагају за њим 7 дана

Foto: Facebook

Intenzivno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kažu u policiji, a kako se na snimku koji je zabeležila kamera u objektu vidi, u pitanju je muška osoba sa naočarima i pod maskom koja je najpre prošla pored apoteke, a zatim se vratila i ušla.

U trenutku kada je verovatno procenio da je radnica nakratko napustila pult i otišla u drugu prostoriju, on ulazi u lokal, uzima kutiju sa dobrovoljnim prilozima i izlazi napolje.

Na dodatnom snimku, koji je ispod spomenutog objavljen u komentarima na “Fejsbuku”, vidi se da je samo nekoliko minuta ranije, u 15.36, isti muškarac ušao u apoteku i, dok je stajao iza gospođe koja se nalazila na kasi, merkao kutiju sa novcem. Već u 15.39 on se vratio po nju. Iz apoteke u NIšu nisu želeli da govore za medije, a sam snimak koji danima kruži društvenim mrežama, izazvao je gnev mnogih korisnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri