JEZIVI DETALjI SILOVANjA SLOBODANA: Zapomagao, ali ga niko nije čuo zbog glasne muzike - evo šta se dešavalo kobne večeri

J. J. B.

29. 09. 2020. u 21:00

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА СЛОБОДАНА: Запомагао, али га нико није чуо због гласне музике - ево шта се дешавало кобне вечери

Ilustracija Foto: M. Nićiforović

NIKOLA M. (21) iz Banatskog Brestovca uhapšen je juče zbog sumnje da je brutalno pretukao, a potom i silovao svog poznanika Slobodana P. (19) iz Bele Crkve.

Zbog saučesništva u ovom monstruoznom činu, lisice na ruke su stavljene i Belocrkvaninu Milanu N. (21), u čijem se domu sve dogodilo u noći između ponedeljka i utorka.

MLADIĆ

zapomagao, ali ga niko nije čuo zbog glasne muzike

Prema saznanjima "Novosti", trojica prijatelja su kobne večeri zajedno kupila alkohol i otišla u Milanovu trošnu kuću, koja se nalazi u dvorištu napuštene zgrade u centru Bele Crkve. U jednom momentu, Nikola M. je u vidno pijanom stanju šipkom počeo da udara Slobodana, jer je odbio da imaju polni odnos, nakon čega ga je i silovao.

Drugi osumnjičeni Milan N., koji se sam predao policiji, ispričao je istražiteljima da je, navodno, pokušao da spreči Nikolu, ali da je i on sam dobio batine.

ROĐAK UBICA

PRE samo tri godine, blizak rođak Milana N., u čijem domu se dogodio zločin, iz čiste obesti je ubio svog sugrađanina Jona Mezimku i pokušao da siluje njegovu prijateljicu. Razbesneo se, navodno, jer mu Jon nije dao cigaretu, a posle zločina otišao je u kafanu.

Iako se sve desilo u dvorištu u kom živi još četrdesetak ljudi, niko nije čuo Slobodanova zapomaganja, jer je navodno bila puštena glasna muzika.

Mladić je sa teškim telesnim povredama sam otišao u lokalni dom zdravlja da bi mu bila ukazana lekarska pomoć, odakle su ga hitno prebacili u vršačku bolnicu. Tamo su mu konstatovane povrede glave i leđa, a na polomljenu šaku stavljen mu je gips.

Lekari su, po službenoj dužnosti, o svemu obavestili policiju, koja je saslušala žrtvu. On je tada podneo prijavu protiv dvojice drugara zbog silovanja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

MP

30.09.2020. 07:30

@Božić - Za ovakve pocinioce je resenje dozivotna izolacija , oni imaju poremecaj koji ne mogu kontrolisati , I skloni su povratu .Treba ih dozivotno izolovati inace ce to ponoviti.

teorija zavere

30.09.2020. 11:40

Stalno se govori kako su prava homoseksualaca ugrozena. A sta je sa nasiljem od njihove strane? Lik koji je pretukao isilovao ovog momka je ocigledno homoseksualac. Dakle i medju njima ima itekako nasilnih osoba. ISti je slucaj kada se pominju svestenici koji seksualno iskoriscavaju mlade decake. Stalno se akcenat stavlja na rec "svestenici", a prelazi se preko cinjenice da su oni homoseksualci. Dakle, nsailje postoji i sa druge strane.