AKCIJA POLICIJE: Dolijao i drugi osumnjičeni za silovanje u Beloj Crkvi

J. J. B.

29. 09. 2020. u 16:28

BELOCRKVANSKA policija lišila je slobode i drugog osumnjičenog za prebijanje i silovanje devetnaestogodišenjeg Slobodana P. iz Bele Crkve.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Долијао и други осумнјичени за силовање у Белој Цркви

Foto Depositphotos

Reč je o njegovom sugrađaninu Milanu N. (21), dok je ranije tokom dana uhapšen i Nikola M. (21) iz okoline Pančeva. Obojici je određen pritvor od 48 sati, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Monstruozni čin se, kako nezvanično saznajemo, dogodio zbog devojke. Sva trojica mladića su se, takođe, poznavala od ranije. Sve se odigralo noćas posle ponoći u jednoj napuštenoj zgradi u centru Bele Crkve.

Nakon što je brutalno pretučen i silovan, mladi je otišao u lokalni Dom zdravlja radi ukazivanja lekarske pomoći. Odatle je prebačen u Opštu bolnicu u Vršcu, gde su mu konstatovane brojne telesne povrede.

Lekari su po službenoj dužnosti obavestili policiju, koja ga je saslušala. Tada je podneo prijavu protiv dva lica zbog silovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba