BATINE UMESTO GOSTOPRIMSTVA: Rus koji obilazi Evropu PRETUČEN i OPLJAČKAN u Bujanovcu!

D. RISTIĆ

10. 09. 2020. u 13:01

MLADIĆ iz Rusije, star 25 godina, pretučen je i opljačkan u ponedeljak uveče na periferiji Bujanovca, potvrdila je Policijska uprava u Vranju.

БАТИНЕ УМЕСТО ГОСТОПРИМСТВА: Рус који обилази Европу ПРЕТУЧЕН и ОПЉАЧКАН у Бујановцу!

Arhiva V.N.

Prema navodima policije, ruskog državljanina su nešto posle 21 čas, na putu ka Levosoju, presrela dvojica za sada nepoznatih počinilaca, fizički ga napala, a zatim i opljačkala. Uzeli su mu ranac koji je nosio, kao i torbicu sa novčanikom, mobilnim telefonom i ličnim stvarima.

Kako saznajemo, mladiću je ukraden i pasoš, koji je nakon pljačke bačen nedaleko od lica mesta, a naknadno i pronađen. Žrtvi je lekarska pomoć ukazana u bujanovačkoj Hitnoj pomoći, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Kako navode upućeni, mladić sam za sebe tvrdi da je avanturista koji obilazi Evropu sa rancem na leđima, snalazeći se za prevoz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade