PRETUČENA ŽENA ISPRED PORODIČNE KUĆE: Jelena se noću vraćala iz druge smene, a onda naišli huligani (FOTO)

J. S.

24. 08. 2020. u 16:13

JELENA Ivković (31) iz sela Gornji Vrtogoš našla se na meti nepoznatih huligana koji su je pretukli u blizini kuće kada se vraćala s posla.

ПРЕТУЧЕНА ЖЕНА ИСПРЕД ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ: Јелена се ноћу враћала из друге смене, а онда наишли хулигани (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Policija i tužilaštvo rade na slučaju, a ona za Novosti kaže da se strah uselio u njenu porodicu i od kada se to desilo niko u kući ne može mirno da spava.

- Vraćala sam se u subotu s posla, radila sam u drugoj smeni. U mojoj ulici nije bilo uličnog svetla i upalila sam na telefonu. Samo što sam došla u blizini kuće osetila sam udarce na telu, napadači su kako sam primetila u trenutku izašli iz susednog komšijskog dvorišta – započinje priču Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Ona kaže da se od stresa ne seća koliko je bilo napadača, misli da su bili trojica. Nosili su maske i kapuljače i udarali je nekim čvrstim predmtima.

Prema njenim rečima, puno je razmišljala šta bi mogao da bude motiv. Neke svoje sumnje iznela je policiji. Jelena kaže da dok policija ne reši slučaj, neće moći da nađe mir.

-   Strah me da izađem na ulicu. Mojim roditeljima nije sve jedno. Pored povreda koje sam zadobila strah mi još teže pada – kaže Jelena.

Foto: Privatna arhiva

U vranjkoj Policijskoj upravi Novostima je potvrđeno da se intezivno radi na rasvetljavanju slučaja, a u Tužilaštvu da su podnete krivične prijave protiv NN počinioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)