NAORUŽANI DO ZUBA IM ULETELI U JAZBINU: Pogledajte kako je uhapšen srpski Pink panter (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2020. u 14:17

SRBIN koji se sumnjiči da pripada kriminalnoj grupi "Pink panter" uhapšen je na Tenerifima zajedno sa članovima ozloglašene moto-grupe "Anđeli pakla".

НАОРУЖАНИ ДО ЗУБА ИМ УЛЕТЕЛИ У ЈАЗБИНУ: Погледајте како је ухапшен српски Пинк пантер (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Policija je Srbina uhapsila nakon što je "prekontrolisao" jednu od dve ogromne plantaže marihuane koje su držali "Anđeli pakla". Naoružani do zuba, policajci su upali u stanove u kojima su boravili članovi ozloglašene moto grupe i privela šest osoba, među kojima je i naš državljanin.

U akciji "Vepar-Vulkan" slobode su lišena i dva državljana Nemačke i državljani Poljske, Francuske i Španije. Njima se na teret stavljaju brojna krivična dela među kojima su i trgovina drogom i iznuda.


Tek nakon hapšenja ustanovljeno je da se privedeni Srbin nalazi na međunarodnoj poternici Srbije zbog sumnje da je član, a moguće i jedan od vođa ozloglašene pljačkaške grupe "Pink panter".

Uhapšeni su bili pod prismotrom skoro godinu dana, a uhapšeni su u zajedničkoj akciji policije Španije, Danske, Nemačke i Norveške.

Prilikom hapšenja kod njih je pronađena veća količina marihuane koja je bila spremna za dalju preprodaju. Otkrivene su i dve plantaže u primorskim gradovima, na kojima je bilo više od hiljadu stabiljki marihuane.


Policija je u akciji zaplenila i veću količinu oružja, a kod osumnjičenih su pronađeni i mačeta, tejzeri, kao i više mobilnih telefona.

Ko su "Anđeli pakla"

Klub "Anđeli pakla" (Hells angels) službeno je osnovan 17. marta 1948. u mestu Fontana u Kaliforniji, a trenutno njihovi ogranci postoje u 55 zemalja, među kojima je i Srbija.

Zbog sumnje da su umešani u niz kriminalnih aktivnosti, "Hells angels" su zabranjeni u nekim evropskim zemljama. Članovi ove bajkerske grupe sumnjiče se za umešanost u slučajeve nasilja, prisiljavanja na prostituciju i krivična dela u vezi s oružjem i narkoticima.


Klub "Anđeli pakla" ima lošu reputaciju i zemlji u kojoj je osnovan, u Americi, jer su članovi grupe bili umešani u smrtonosne tuče. Iako sve bajkerske grupe tvrde da nisu kriminalne organizacije, brojni članovi "Hells Angelsa" su optuženi zbog iznuda, trgovine drogom i krađa.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu