JEFTINIJI TELEFONI I SATOVI SAMO NA SLICI: Pretplatnik "Telenora" smatra da ga je operater obmanuo tokom promotivnih akcija

B. Ca.

03. 06. 2021. u 13:13

OD obećanog poklona - ni mašnica. Tako bi se mogla sumirati priča našeg sugrađanina koji se ponadao da će uz vaučer "Telenora" doći do jefitinijeg pametnog sata ili u specijalnoj ponudi kupovinom jednog aparata, na poklon dobiti još jedan.

ЈЕФТИНИЈИ ТЕЛЕФОНИ И САТОВИ САМО НА СЛИЦИ: Претплатник Теленора сматра да га је оператер обмануо током промотивних акција

Foto Promo

Ovaj pretplatnik je ostao praznih ruku, a u ovoj kompaniji se pravdaju ogromnim interesovanjem zbog čega su uređaji brzo planuli.

Prema rečima "Telenorovog" korisnika koji se požalio i Udruženju za zaštitu potrošača, posle dve akcije svog operatera koje je pokušao da iskoristi, ali bezuspešno, oseća se obmanuto. Osim što su ga operateri, preko telefona i prodavci u radnjama različito informisali, nije uspeo da kupi uređaj koji je reklamiran, niti da iskoristi popust.

- "Telenor" je uveo reciklažu starog telefona, a zauzvrat od njih dobijete vaučer u vrednosti od 7.000 dinara koji možete da "iskoristite" za kupovinu telefona ili pametnog sata. Sedam dana kasnije su promenili akciju i uveli da sat mora da košta više od 15.000 dinara. Problem je nastao kada sam otišao da ga kupim uz vaučer, a na stanju jedini raspoloživi uređaji su oni po cenama od 40.000 i 50 000 dinara - kaže nezadovoljni korisnik.

- Jeftinijih, kojih navodno ima na stanju, faktički nema. Sve takve satove su povukli.

Druga situacija koja je razjarila ovog pretplatnika je akcija Xiaomi fan festivala.

- U njoj "Telenor" reklamira uređaj Mi 10T pro uz koji se na poklon dobija uređaj Mi9c - piše u tekstu koji je poslat Udruženju za zaštitu potrošača.

- Kada sam pokušao da ga kupim nije ga bilo na stanju. Prodavci su me poslali da zovem kol-centar. Zvao sam i operater mi je rekao da ima, drugi da nema, a posle trećeg poziva su me obavestili da, ipak, nema tog uređaja, da je povučen iz prodaje iako je akcija važila još nekoliko dana. Sutradan sam kontaktirao sa "Telenorom" preko "Fejsbuka" gde su me obavestili da je uređaj na stanju i da im nije jasno moje nezadovoljstvo. Ispostavilo se da sam pokušao sa dve akcije, a na kraju nisam iskoristio niti vaučer niti promociju. Vidim da su produžili akciju sa vaučerima, ali su raspoloživi uređaji toliko skupi da ta čitava priča nema svrhu.

Iz "Telenora" kažu da su tokom trajanja kampanje reciklaže telefona, korisnicima na raspolaganju pametni satovi različitih cenovnih rangova.

- U slučajevima kada u određenoj prodavnici nema traženog uređaja, korisnici imaju mogućnost da ga poruče iz druge radnje, pa će kroz nekoliko dana biti raspoloživ u prodavnici koju oni navedu - objašnjavaju iz ove kompanije.

- Svi uređaji koji se nalaze na stanju u "Telenoru", na raspolaganju su korisnicima za kupovinu.

VELIKO INTERESOVANjE

KADA je reč o promociji u okviru koje se, uz kupovinu mobilnog telefona Xiaomi Mi 10T Pro i uz sklapanje novog ili obnovu postojećeg ugovora uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseci, dobija i Xiaomi Redmi 9C telefon trajala je od 6. aprila do podele ukupnog broja poklon telefona ili najkasnije do 30. aprila - objašnjavaju u "Telenoru". - S obzirom na veliko interesovanje za samu promociju, pre ovog datuma rasprodate su sve zalihe uređaja Xiaomi Mi 10T Pro čime je kampanja završena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)