Mozzart i rediteljka Ana Marija Rosi pomogli fondaciji “Podrži život”

Promo

19. 01. 2021. u 15:30

Katarina Danojlić, menadžer projekata: Ova kompanija čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, na ovaj način pomažemo deci da što pre odu na lečenje

Моззарт и редитељка Ана Марија Роси помогли фондацији “Подржи живот”

Foto: Promo

Organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece potrebna je kontinuirana podrška, a kompanija Mozzart je često daje kroz akciju Humanitarni tiket u podne. Poznati se uglavnom odlučuju da dobitke usmere za pomoć obolelim mališanima, a Ana Marija Rosi je uspešno tipovala za fondaciju “Podrži život”.

Rediteljka sjajnog filma “Ajvar” pogodila je svih pet fudbalskih parova i ostvarila dobitak od 72.700 dinara, pa je taj iznos uplaćen Fondaciji.

  • Veoma je važno da mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, pa čak i sada kada se suočavamo sa pandemijom i ekonomskom krizom. Napominjem da je kompanija Mozzart dugi niz godina prijatelj naše Fondacije  i da čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, koja je od izuzetnog značaja za svaku veliku i ozbiljnu kompaniju. Apelujemo i na druge kompanije da slede njihov primer i postanu donatori, a sve građane podsećam da pomognu obolelim mališanima slanjem SMS poruke na 5757 - istakla je Katarina Danojlić, menadžer projekata.

Foto: Promo

Fondacija trenutno ima trinaest pokrenutih humanitarnih akcija za decu obolelu od cerebralne paralize.

  • U ime dece za koju smo pokrenuli humanitarne akcije i svih zaposlenih u fondaciji “Podrži život”, želimo da se zahvalimo kompaniji “Mozzart” na donaciji, kao i Ani Mariji Rosi koja je uspešno odigrala humanitarni tiket i na taj način pomogla da naša deca što pre odu na lečenje – zaključila je Katarina Danojlić.

Foto: Promo

Četiri i po godine nije prošao nijedan dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com sastavljala tiket u humanitarne svrhe!

  • Kompanija Mozzart svakoga dana donira 10.000 dinara za plemenite listiće, a uz pomoć poznatih ličnosti koje se rado odazivaju ovoj akciji i sjajno tipuju, pomagali smo institucijama, pojedincima, organizacijama, udruženjima i drugima kojima je pomoć preko potrebna. Sa prvim dobitnim tiketom u januaru, ukupan iznos donacija kroz ovu akciju prešao je 18 miliona dinara – naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Rekorder humanitarnog tiketa je proslavljeni eks-jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak koji je ostvario dobitak od 823.600 dinara i usmerio ga ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas