KOMUNALNA POLICIJA U KONTROLI POŠTOVANJA NOVIH MERA: Zatvorena vrata ugostiteljskih objekata, beogradske ulice poluprazne (FOTO)

Tanjug

17. 11. 2020. u 22:16

VLASNICI kafića i ugostiteljskih objekata, zaposleni u radnjama, nadležni u tržnim centrima večeras su u 21.00 ili koji minut kasnije zatvorili vrata za goste i posetioce zbog restriktivnih mera koje je uvela Vlada Srbije, a koje su stupile na snagu danas.

КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА У КОНТРОЛИ ПОШТОВАЊА НОВИХ МЕРА: Затворена врата угоститељских објеката, београдске улице полупразне (ФОТО)

Foto: P.Milošević

U kafićima na Obilićevom vencu, Trgu Republike i duž Knez Mihailove mogao se u 20.55 videti još po koji gost, ali i radnici koji su brojali pazar.

Ispred TC Ušće bilo je pusto.

Foto: P.Milošević

 

Komunalna policija prolazila je gradom, a ispred njih su se zatvarali svi objekti koji na osnovu nove mere koja je stupile na snagu danas ne smeju da rade duže od 21.00.

Na osnovu novih mera u cilju suzbijanja korona virusa koja je Vlada Srbije donela 15. novembra radno vreme svih objekata ograničeno je. Nakon 21.00 mogu da rade samo apoteke i benzinske pumpe i dostava hrane kao i privreda.

Danas je u Srbiji bilo 4.996 pozitivnih na korona virus.

Samo najuporniji su se i posle toga po prohladnoj večeri šetali po gradskim ulicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum