DR NESTOROVIĆ PONOVO U JAVNOSTI: Nude mu krevet na poklon, slika omiljene kokoške u biografiji – ovo sigurno ne znate o njemu!

Novosti online

18. 10. 2020. u 12:43

ДР НЕСТОРОВИЋ ПОНОВО У ЈАВНОСТИ: Нуде му кревет на поклон, слика омиљене кокошке у биографији – ово сигурно не знате о њему!

Foto VN

DOKTOR Branimir Nestorović danas je, posle dužeg vremena, gostovao u emisiji Prve televizije gde je objasio zašto se više ne pojavljuje u javnosti.

Izjavio je da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje i da su se ljudi izmorili.

- Dosadilo je i bogu i narodu - rekao je Nestorović.

Kako je rekao njegov privatni život je počeo da trpi, te se zato "povukao".

- Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar - naglasio je on.

U nastavku emisije pričao je o svakodnevnim situacijama sa kojima se susreće.

- Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet - kazao je dr Nestorović u emisiji i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Dodao je da je na poklon dobio i knjigu o Nikoli Tesli.

- To mi je poslao jedan čovek iz Sarajeva, to je baš lepo i fantastično. Sada ću i ja njemu da pošaljem moju knjigu da se zahvalim. Ovo je više nego da mi je poklonio 1.000 evra - istakao je dr Nestorović.

Ispričao je i da se u njegovoj biografiji nalazi slika "omiljene kokoške".

- Imao sam kokošku, živela je 16 godina i one imaju inteligenciju psa. Mi kažemo da je neko glup kao kokoška, ali kada pustite pile da poraste onda izraste u kokošku koja je inteligentna - ispričao je dr Nestorović.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)