NACIONALNI MEDIJSKI STUB, ZAŠTITNICI OBJEKTIVNOSTI: Čestitke nastavljaju da stižu našoj redakciji, povodom 68 godina “Večernjih novosti”

V. N.

17. 10. 2021. u 08:10

VAŠE i naše "Večernje novosti" obeležile su i zvanično 68 godina od prvog izlaženja.

НАЦИОНАЛНИ МЕДИЈСКИ СТУБ, ЗАШТИТНИЦИ ОБЈЕКТИВНОСТИ: Честитке настављају да стижу нашој редакцији, поводом 68 година “Вечерњих новости”

Arhiva

Čestitke uz najlepše želje počele su da stižu još početkom nedelje, a nastavile su da se nižu i posle svečanog dana.

Željka Cvijanović,  predsednica RS: Visok nivo profesionalnosti

POVODOM obeležavanja 68 godina od osnivanja dnevnog lista "Večernje novosti", direktoru, uredništvu, celokupnoj redakciji i svim zaposlenima upućujem iskrene čestitke. "Večernje novosti" već 68 godina predstavljaju jednu od najrespektabilnijih medijskih kuća na našim prostorima, koja je, kroz blagovremeno i odgovorno informisanje, uspela da pridobije poverenje brojnih čitalaca.

Želim vam da održite visok nivo profesionalnosti i novinarske etike, kao i puno uspeha u budućem radu.

* * * * * * * * *

 

Maja Gojković, ministarka kulture i informisanja: Nacionalni medijski stub
 

SVIM zaposlenima u dnevnom listu "Večernje novosti" čestitam 68. rođendan i želim vam da u narednim decenijama nastavite da profesionalno i pravovremeno informišete građane naše zemlje o najvažnijim dešavanjima u Srbiji, čuvajući i negujući vrednosti pisane reči.

Za sve ove godine postojanja, uprkos brojnim izazovima i iskušenjima, uspeli ste da sačuvate ugled novina kojima se veruje, i na taj način postanete jedan o nacionalnih medijskih stubova, uvažavan i prepoznatljiv.
Uz uverenje da ćete nastaviti putem savesnog i časnog izveštavanja o svim važnim pitanjima iz svih sfera društvenog, političkog i kulturnog života, čuvajući ugled i poverenje brojnih čitalaca, želim vam puno uspeha u daljem radu.

* * * * * * * * *

Zorana Mihajlović, ministarka energetike: Širenje istinskih vrednosti

SVIM zaposlenima u Kompaniji "Novosti" čestitam rođendan i iskreno želim da profesionalizmom i objektivnim informisanjem nastave da pružaju značajan doprinos širenju istine i afirmaciji istinskih vrednosti u društvu. U vremenu brojnih izazova i pritisaka, želim vam da nastavite da objektivno i odgovorno informišete javnost - napisala je u čestitki Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike.

* * * * * * * * *

Nebojša Stefanović, ministar odbrane: Neuštogljene, a tačne vesti

VEĆ decenijama čitanje "Večernjih novosti" obavezan je ritual u brojnim srpskim porodicama. Poverenje čitalaca u vaše vesti dovoljno govori samo za sebe o vašoj istinskoj vrednosti. Uspeli ste da do danas očuvate ideju svojih osnivača o neuštogljenom, a tačnom informisanju našeg naroda, i da ga neumorno upoznajete sa svim aktuelnim dešavanjima. Za to je svakako bilo potrebno mnogo napornog rada, puno odricanja i zalaganja brojnih generacija urednika, novinara i drugih zaposlenih, ali ugled koji uživate u našem narodu pokazuje da se sve isplatilo. Svim zaposlenima od srca čestitam 68 godina trajanja i visokog kvaliteta, uz želju da nastavite sa uspešnim radom.

* * * * * * * * *

Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova: Nastavite da održavate ugled

SVIM zaposlenima u dnevnom listu "Večernje novosti" upućujem srdačne čestitke povodom 68. godišnjice postojanja. Dugogodišnja tradicija Vašeg lista i poverenje koje uživate utemeljeno je na objektivnom, istinitom i profesionalnom izveštavanju. Uveren sam da ćete i u godinama pred nama nastaviti da održavate ugled i poštovanje kod čitalaca i da branite javni interes pružajući pravovremene, objektivne i pouzdane informacije o svim društvenim zbivanjima u Srbiji i svetu, dosledno se zalažući za očuvanje srpskih državnih i nacionalnih interesa. Želim vam od srca još mnogo uspeha u budućem radu!

* * * * * * * * *

Branko Ružić, ministar prosvete: Primer objektivnog novinarstva

ČESTITAM vam 68 godina uspešnog rada koje dokazuju da su "Večernje novosti" primer profesionalnog i objektivnog novinarstva. U ime svih zaposlenih u Ministarstvu, želim da nastavite da radite na isti način, da izveštavate nepristrasno i objektivno i ubuduće budete novine kojima čitaoci veruju i rado ih čitaju. Urednicima i novinarima ove medijske kuće želim mnogo uspeha u daljem radu.

* * * * * * * * *

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede: Zaštitnici objektivnosti

MALO je danas novina u Srbiji, poput "Novosti", koje su svedoci istorijskih događaja, sadašnjice, a sasvim izvesno i budućnosti koja dolazi. Za mene su "Novosti" zaštitnik objektivnog novinarskog pera koji bez trunke zadrške nastavlja iz godine u godinu da potvrđuje i opravdava stečenu ulogu. Uz želju da i u narednim decenijama čuvate istinu u vašem peru, srećan vam 68. rođendan!

* * * * * * * * *

Zlatibor Lončar, ministar zdravlja: Posvećeni interesu čitalaca

UZ iskrene čestitke, želim vam da i u narednim decenijama jednako ostanete posvećeni istinitom i objektivnom novinarstvu, u interesu vaših mnogobrojnih čitalaca - navodi se u čestitki koju nam je ministar zdravlja Zlatibor Lončar uputio povodom 68. rođendana "Večernjih novosti".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!