TRAG IM SE GUBI KOD MORAVSKOG MOSTA: Brat nestale Gordane Đokić – strahujem da je moju sestru i njenu porodicu neko presreo!

Novosti online

29. 09. 2021. u 22:50

NOVICA Aritonović, rođeni brat nestale Gordane Đokić, kaže da se njegovoj sestri sa porodicom prilikom povratka iz Moravca izgubio svaki trag na potezu od Moravskog mosta ka gradu i da strahuje da ih je možda neko presreo.

ТРАГ ИМ СЕ ГУБИ КОД МОРАВСКОГ МОСТА: Брат нестале Гордане Ђокић – страхујем да је моју сестру и њену породицу неко пресрео!

Foto: J. Ćosin

- Čuo sam se u nedelju sa sestrom, mi smo išli na neku svadbu porodičnu, a oni kod Goranove majke u Moravac da prave zimnicu. Sve je bilo u redu u tom razgovoru. Oni su krenuli oko ponoći iz Moravca i poslednji put su ih kamere snimile kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca. Trag im se gubi negde između Moravskog mosta i grada. Ne znam šta se desilo, mogu samo da pričam na glas i nagađam da su presretnuti negde i da je neko pod pretnjom i prisilom odvezao auto negde. Nema šanse da su otputovali negde jer je u stanu policija koja je obila vrata pronašla ličnu kartu i novčanik moje sestre - priča Aritonović.

On dodaje da je nestanak prijavljen policiji u utorak nakon što menjačnica ni tog dana nije bila otvorena. Jedna rođaka je došla do menjačnice i kad je videla da ne radi obavestila je ostale rođake i tada su svi shvatili da nešto nije u redu.

Podsetimo, porodica Đokić - Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nestali su 26. septembra nekoliko minuta posle ponoći. Telefoni su im od tad nedostupni, na mreži nisu bili, a nisu se vratili ni kući. Policija intenzivno traga za njima i moli građane Srbije za pomoć - ako ste ih videli pozovite policiju.

- Ova porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 - AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982 - saopštio je MUP.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024