UPOZORENJE VOZAČIMA: Narednih dana nas očekuju mokri kolovozi i nevreme, kao i radovi na putevima

Tanjug

24. 08. 2021. u 18:38

AUTOMOTO savez Srbije upozorava vozače da ulazimo u dane sa promenljivim vremenskim uslovima u kojem će morati da prilagode vožnju mestimično mokrim kolovozima i generalno težim uslovima vožnje.

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИМА: Наредних дана нас очекују мокри коловози и невреме, као и радови на путевима

Foto: Printskrin Facebook

Saobraćaj može otežavati i smanjena vidljivost zbog povremeno jačih pljuskova, ali će sigurno biti prisutna i opasnost od odrona, jer su oni uvek učestali u prvim danima kiše, a posle dužeg toplog i sušnog vremena, navodi u saopštenju AMSS.


AMS S upozorava i da se na Obilaznici oko Beograda, u tunelu Lipak u smeru ka Bubanj Potoku izvode radovi na montaži lampi za prilazno osvetlenje, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom, dok je vozna traka zatvorena za saobraćaj.

Do 1. novembra izvodiće se radovi asfaltiranja na deonici Donji Milanovac - Golubac.

Radovi će se izvoditi na izlazu iz Golubca, kao i na ulazu u Donji Milanovac, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Do 31. avgusta tokom izvođenja radova na deonici Boljevac - Knjaževac dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje - Vlaško Polje i to od 8.00 do 11.00 časova i od 12.15 do 15.15 časova.

Do 27. avgusta biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu.

Tokom izvođenja radova u smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera sa obezebeđenim izlivom Beograd - Kolari i ulivom Kolari - Niš.

U smeru Niš - Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Do 31. avgusta od 8.00 do 11.00 i od 12.15 do 15.15 časova zbog radova na deonici Boljevac- Knjaževac dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje- Vlaško Polje.

Do 31. avgusta izvode se radovi na asfaltiranju kolovoza na deonici Svođe - Vlasotince, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova putnička vozila čekaju na graničnom prelazu Jabuka na ulazu 30 minuta, na Kotromanu 40 minuta i na Gradini 30 minuta.

Teretna vozila čekaju na Batrovcima i Kelebiji na izlazu 180 minuta, a na prelazu Šid 120 minuta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...