STIŽE VELIKA PROMENA VREMENA: Nakon toplih dana preokret - Evo koliko će trajati!

Novosti online

22. 08. 2021. u 17:16

SUTRA se na severozapadu Srbije očekuje pad temperature u odnosu na današnji dan, a u drugom delu dana i tokom noći povremeno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

СТИЖЕ ВЕЛИКА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА: Након топлих дана преокрет - Ево колико ће трајати!

Foto: Tanjug/S.A.

Od utorka osetno svežije u celoj zemlji uz pad temperature za oko 10-ak stepeni, u većini mesta dnevna temperatura od 21 do 25 °C, a na jugoistoku od 25 do 30 °C.

U Beogradu će u ponedeljak biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će biti povremeno i jak.

Foto: RHMZ

 

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna 33 stepena, a u toku noći naoblačenje će zahvatiti i prestonicu.

Kako predviđa RHMZ, u narednih sedam dana, sve do 30. avgusta, biće osetno svežije, osim na jugoistoku gde će doći do pada temperature, ali će se i dalje zadržati toplo vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)