ŠTA NAM DONOSI OVAJ VEČITI DERBI? Pogledajte šta je ponuđeno igračima

A.B.

27. 01. 2023. u 13:23

BEOGRADSKI večiti gledaju ka top 8 Evrolige

ШТА НАМ ДОНОСИ ОВАЈ ВЕЧИТИ ДЕРБИ? Погледајте шта је понуђено играчима

Foto: AdmiralBet

Sinoć je na programu bio "El Klasiko" u kojem je Real nakon neizvesne završnice savladao Barsu sa 91:86, i napravio sjajnu uvertiru za ono što nas večeras očekuje. Sve oči će biti uprte na okršaj koji je na programu večeras od 19 časova, kada će Crvena zvezda u "Pioniru" ugostiti Partizan u 21. kolu Evrolige i trećem večitom derbiju ove sezone.

Oba beogradska rivala su poražena u prošlom kolu, "crveno-beli" su na samom kraju poklekli u Kaunasu, dok su izabranici Željka Obradovića pružili još jednu bledu partiju protiv Valensije i upisali svoj 11. poraz u ovom takmičenju.

Tokom vikenda obe ekipe su upisale pobede u AdmiralBet ABA ligi, ali prava borba tek predstoji, jer bi ovaj duel mogao da odluči ko će se na kraju regularnog dela sezone naći među top 8.

Očekuje nas neizvesna borba, pa je AdmiralBet u skladu sa time spremio specijalnu ponudu za ovu priliku. Pored standardnih opklada na poene igrača, ljubitelji sportskog klađenja će moći da se klade i na to ko će biti najbolji strelac na meču, način postizanja prvog i poslednjeg poena na meču, koja ekipa će ostvariti više skokova ili zabeležiti više asistencija, kao i koja ekipa će postići više trojki.

Pored ovih specijala, igrače očekuje i standardna opklada da Panter, Lesor i Egzum, odnosno Nedović, Vildoza i Petrušev postižu 50 ili više poena, dok Petrušev igra fantastično, njegovih 15+ poena i 12+ skokova nose kvotu 20. Ista opklada na Lesora, ista je kvota 20.

Navijači Partizana mnogo očekuju od Pantera, 20+ poena i 5+ asistencija je 25, na Nedovića je isto to kvota 13.

Naravno tu su i POENI IGRAČA, ne samo za derbi već i ostale današnje mečeve, da vas podsetimo na promociju "Izaberi petorku", koja donosi 10% freebeta. O tome više OVDE

A kako ćete dobiti bonus na AdmiralBetu?


Ako nemate račun na AdmiralBetu, OVDE je sve objašnjeno, skinite aplikaciju, imate i BONUS od 2000 dinara bez depozita, pa ga iskoristite da se kladite na derbi.
Za sve nejasnoće tu je AdmiralBet chat podrška.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna