TIP DERBI: Albion posti šest decenija!

Novosti online

23. 09. 2022. u 15:14

DANAS u okviru Lige nacija očekuje nas veliki derbi između Italije i Engleske

ТИП ДЕРБИ: Албион пости шест деценија!

FOTO: AP/Tanjug

Duel dva svetska prvaka u petom kolu divizije "A", grupe "C" u Ligi nacija od ogromne je važnost za obe selekcije. Italija i Engleska će odmeriti snage u petak (20.45) na „San Siru“, pobedu će juriti obe selekcije.

„Azuri“ se nalaze na trećem mestu na tabeli sa pet bodova (ispred su Nemačka sa šest, odnosno Mađarska sa sedam) i još uvek imaju šanse da se dokopaju prvog mesta. Stoga je ovaj meč na domaćem terenu za njih biti ili ne biti. Takođe, puleni Roberta Mančinija neće učestvovati na Mundijalu u Kataru, pa sav fokus mogu da prebace na ovu utakmicu. Sa druge strane, Engleskoj je ovo priprema za SP, ali se isto tako nalazi u podređenom položaju u Ligi nacija.

„Gordi Albion“ ima samo dva boda iz četiri meča i sigurno ne može da se dokopa prvog mesta, a u velikoj je opasnoti da ispadne u niži rang. Ono što im ne ide na ruku je i neugodna tradicija – na tlu Italije, Englezi su poslednji trijumf zabeležili još davne 1961. godine!

Poslednje dve utakmice ovih rivala donele su neefikasne mečeve. Doduše, u finalu Eura 2021. bio je veliki ulog, pa je posle 90 minuta bilo 1:1, dok su junu odigrali bez golova. U preostalih pet navrata, GG je obavezna pojava, dok je u dva navrata dolazilo i 3+.

Selektor Italije Mančini najviše problema ima u vezom redu, roviti su Verati i Tonali, dok je Pelegrini otpao zbog povrede, kao i napadač Politano. U Engleskoj neće biti Kalvina Filipsa, Rašforda i Sanča. Glavni arbitar na ovom meču će biti Hesus Hil Manzano. Španac je poznat kao jedan od sudija koji olako pokazuje na belu tačku, pa bi kladioci mogli da obrate pažnju i na ovaj podatak.

TIP PREDLAŽE: ITALIJA - ENGLESKA: H2&0-2 (2.05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati