PROVERI KAKAV SI MENADŽER: Pronađite kod za našu fantazi ligu!

V.D.

04. 08. 2022. u 17:02 >> 17:08

NOVA sezona najjače fudbalske lige na svetu je pred vratima, a Fantazi menadžeri užurbano prave svoj idealan tim od 15 igrača.

ПРОВЕРИ КАКАВ СИ МЕНАЏЕР: Пронађите код за нашу фантази лигу!

Ilustracija

Ove sezone "Tip" je spremio mnoga iznenađenja za svoje čitaoce, a jedno od njih je svakako i fantazi takmičenje u okviru aplikacije "Premier League".

Kao što mnogi znaju od petka počinje nova sezona Premijer lige, a mi smo otvorili "Tip Novosti" ligu u koju se možete potpuno besplatno učlaniti i takmičiti sa drugim našim čitaocima.

<

Kao što red nalaže za najbolje takmičare smo obezbedili poklone na nedeljnom, mesečnom i sezonskom nivou.

Kod za našu ligu je: 47dx8d

Ilustracija

Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama i tako budite u toku sa najnovijim predlozima naših tipstera i vestima iz igre koja je zaludela svet!

Fejsbuk: Novosti - Tip

Instagram: tip_novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)

POSLE PORAZA: Savić uputio poruku Mitroviću