BIVŠI IGRAČ PARTIZANA IGRA NA VISOKOM NIVOU: Sjajni plej je najbolji asistent Evrolige

V.M.

19. 03. 2024. u 14:36 >> 14:36

VERUJEMO u dodavačke sposobnosti Kodija Milera Mekintajera čija Baskonija večeras gostuje Partizanu (20.30).

БИВШИ ИГРАЧ ПАРТИЗАНА ИГРА НА ВИСОКОМ НИВОУ: Сјајни плеј је најбољи асистент Евролиге

FOTO: EPA

Miler Mekintajer igra fenomenalno ove sezone, stil košarke koji forsira Duško Ivanović mu baš leži i statistički gledano je jedan od najkorisnijih košarkaša Evrolige.

Segment igre koji se najviše ističe kod bugarskog reprezentativca je razigravanje saigrača, u proseku beleži 7,3 asistencije po meču i najbolji je dodavač takmičenja.

U prošlom kolu je imao nešto slabije izdanje sa pet asistencija jer je ušao u problem sa ličnim greškama i na terenu je proveo oko 25 minuta, što je ispod njegove standardne minutaže koja ume da bude i preko 30 minuta.

Pre tog meča kombinovano je podelio 40 asistencija na tri evroligaška duela, a posebno se istakao protiv Asvela kada je oborio rekord takmičenja sa 20 asistencija.

Na prvom meču sa Partizanom imao ih je osam, a kako se danas očekuje veliki broj poena i brza košarka, trebalo bi ponovo da prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Kodi Miler Mekintajer +7,5 asistencija (1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave