''ORLOVI'' NA TEŠKOM ZADATKU: Japan igra u najjačem sastavu pred svojim navijačima

V.M.

09. 06. 2023. u 10:56 >> 10:56

U okviru odbojkaške Lige nacija naša reprezentacija će u Nagoji ukrstiti koplja sa domaćim Japanom.

ОРЛОВИ НА ТЕШКОМ ЗАДАТКУ: Јапан игра у најјачем саставу пред својим навијачима

Foto: N.Paraušić

Domaća selekcija je na turnir došla u punom sastavu koji predvodi jedan od najboljih odbojkaša sveta ove sezone Juki Išakava, a tu su još i uzdanice poput Nišide i Takahašija. ''Samuraji'' su dominantno odigrali u prvom kolu kada su bez većih problema savladali Iran sa 3:0 (25:16, 25:22, 25:19) i orni su da upišu novu pobedu.

Dodatni vetar u leđima izabranika Filipa Blena predstavlja činjenica da je ova faza u Nagoji, tako da će imati podršku svojih navijača.

Sa druge strane, nakon poraza u prvom kolu od Slovenaca (1:3), naša reprezentacija je juče trijumfovala protiv Kine sa 3:0. U redovima ''orlova'' najviše se istakao kapiten Dražen Luburić sa 21 poenom, a pratio ga je Kujundžić koji je brojao do 17.

Selektor Igor Kolaković je bio zadovoljan pobedom, nahvalio je svoje igrače i istakao je da Srbiju očekuje jako težak meč protiv Japana koji je u najjačem sastavu i u poslednjih nekoliko godina se nalazi u samom vrhu svetske odbojke.

Verujemo da je naša selekcija umorna nakon jučerašnjeg duela i da će Japanci to iskoristiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: hendikep 1 (-1,5) (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni