''TRAKTORISTI'' SU U PROBLEMU: Borba za plasman u Premijer ligu se nastavlja

V.M.

01. 01. 2024. u 10:49 >> 10:49

U okviru 26. kola Čempionšipa, Stouk siti će ugostiti drugoplasirani Ispvič (16:00).

ТРАКТОРИСТИ СУ У ПРОБЛЕМУ: Борба за пласман у Премијер лигу се наставља

FOTO: Profimedia

Gosti su jedno od prijatnijih iznenađenja ovosezonskog izdanja Čempionšipa jer se nalaze na drugom mestu posle 25 odigranih utakmica što je retko ko očekivao.

Ipak, u poslednje vreme se nalaze u velikom padu forme. Osvojili su samo tri boda na minule četiri prvenstvene utakmice i za vratom im diše razigrani Sautempton koji je sakupio tri poena manje do sada i preti da im preuzme mesto koje automatski vodi u Premijer ligu.

Proteklog petka, ''traktoristi'' su ugostili KPR koji se bori za opstanak, ali nisu uspeli da probiju njegov defanzivni bedem i viđena je podela bodova bez golova.

Menadžer Kiran Mekena mora da pronađe način da prodrma svoje izabranike, a ono što mu daje samopoudanje da mogu do trijumfa na današnjem duelu je činjenica da je Ispvič drugi najbolji gostujući tim u ligi sa 24 osvojena boda na 12 odigranih mečena na strani.

Sa druge strane, Stouk je neporažen na poslednjih pet mečeva, ali je uspeo da ostvari samo jednu pobedu. 

Novopečeni menadžer Stiven Šumaher je nakon remija sa Votfordom pre par dana  (1:1) izjavio da je njegova ekipa veoma umorna zbog zgusnutog rasporeda i to je istakao kao jedan od glavnih razloga što nisu došli do tri boda protiv ''stršljenova'', iako su imali igrača više skoro čitavo drugo poluvreme.

Ono što je bitno za domaćina je to da se odvojio od zone ispadanja i sada je 18. na tabeli sa sedam poena prednosti u odnosu na KPR koji je prvi tim ispod crte.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Ispvič je slavio sa 2:0, a mi predlažemo da će se niz Stouka od pet vezanih utakmica bez pobede kod kuće nastaviti.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)