NICA NE DAJE MNOGO GOLOVA, ALI PRIMA JOŠ MANJE: "Orlićima" treba pobeda nad Renom da sačuvaju prvo mesto

O. M.

05. 11. 2023. u 12:29 >> 12:29

NICA će ugostiti Ren u 11. kolu francuskog šampionata. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu Alianc rivijera.

НИЦА НЕ ДАЈЕ МНОГО ГОЛОВА, АЛИ ПРИМА ЈОШ МАЊЕ: Орлићима треба победа над Реном да сачувају прво место

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je uoči ovog kola bio lider Šampionata sa 22 boda, ali je Pari Sen Žermen pobedom nad Monpeljeom zaposeo vrh, bar privremeno dok se ne završi utakmica na Alijanc areni.

Nica je jedini neporažen tim Lige jedan sa šest pobeda i četiri remija. U prošlom kolu pobedila je Klermon u gostima sa 1:0

S druge strane, Ren je remizirao sa Strazburom 1:1 pa je u ovo kolo ušao kao osmi sa 2 bodova. U međuvrememnu su ga prestigli Marselj i Lens, ali današnjom pobedom crveno-crni bi se bodovno izjednačili sa šestoplasiranim Brestom.

Nicini uspesi ove sezone dolaze iz jake odbraOrlići su ukupno sedam puta uspeli da sačuvaju mrežu netakonutom, a trenutno su u seriji od pet utakmica bez primljenog gola. 

Napad nije toliko ubojit, Nisa postiže tek nešto više od gola po utakmici, ali dok to daje rezultate ne treba im gledati u zube. Inače najproduktivniji igrač tima je Nigerijac Terem Mofi koji je direktno učestvovao u pet od 11 pogodaka, tri puta kao strelac i dvput kao asistent.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u Ligi 1 Nica je pobedila sa 2:1 na Alijanc Rivijeri. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)