"STARI MAJSTOR" DOČEKUJE "STARU DAMU": Herta se nadala brzom povratku u Bundesligu, ali...

O. M.

22. 10. 2023. u 10:34

NIRNBERG dočekuje ekipu Herte u desetom kolu druge nemačke lige, popularne "cvajte". Utakmica se igra na stadionu "Maks Morlok" u drugom po veličini gradu Bavarske.

СТАРИ МАЈСТОР ДОЧЕКУЈЕ  СТАРУ ДАМУ: Херта се надала брзом повратку у Бундеслигу, али...

Foto: Profimedia

Nirnberg već četvrtu sezonu tavori u donjem delu tabele drugog razreda nemačkog fudbala. Nekada najtrofejniji nemački klub, u domaćim okvirima i dalje drugi iza Bajerna, ispao je iz Bundeslige 2019. godine i od tada kao da nema ambicije da se vrati. 

Trenutno su 13. na tabeli sa 12 bodova, šest iznad zone ispadanja. U psolednjih pet kola samo su jednom pobedili a u ovaj meč ulaze posle rezultatske katastrofe od Sent Paulija (1:5).

Kod kuće još nemaju poraz, uz dve pobede zabeležili su i dva remija, i na svakoj utakmici postigli su bar po jedan gol. Poslednji poraz u MAks morlok areni doživeli su u martu.

Herta se nadala ekspresnom povratku u Bundesligu, ali stvari ne idu tako lako po "staru damu" koja je trenutno tek deveta na tabeli Cvajte.

Ipak, ide na bolje, jer Berlinci su sezonu otvorili sa tri poraza u kojima nisu postigli ni gol. U gostima su takođe krenuli sa tri poraza, od kojih je najupečatljiviji bio onaj sa 6:4 od Magdeburga, ali su i tu preokrenuli stvari sa tri uzastopne pobede, pa u Nirnberg ipak dolaze sa velikom dozom samopouzdanja.

Herta je pobedila u tri najskorija međusobna susreta, mada je poslednji bio još u januaru 2019. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu