GALATASARAJ PRAVI DRIM-TIM: Bivše zvezde Serije A i Premijer lige predvode turskog prvaka u pohodu na Ligu šampiona

V.M.

25. 07. 2023. u 08:50

U utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Žalgiris će ugostiti turskog prvaka.

ГАЛАТАСАРАЈ ПРАВИ ДРИМ-ТИМ: Бивше звезде Серије А и Премијер лиге предводе турског првака у походу на Лигу шампиона

Profimedia

Domaći tim je po kvalitetu dosta lošiji od gosta, ali šansu može tražiti u tome što mu je takmičarska sezona uveliko počela i dosta je pripremljeniji od današnjeg rivala.

Žalgiris je već odigrao 23 prvenstvene utakmica u kojima je upisao 52 boda, tri manje od lidera Panevežisa i zauzima drugo mesto na tabeli.

''Zeleno-beli'' su evropsku odiseju započeli u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem su bili bolji od Struge (0:0, 2:1).

Nakon tri godine pauze, Galatasaraj se ponovo vratio na tron turskog fudbala. Vodio je veliku bitku sa večitim rivalom Fenerbahčeom, ali je na kraju predvođen sjajnim Maurom Ikardijem osvojio titulu.

Argentinac je prošle sezone bio na pozajmici u klubu iz PSŽ-a, postigao je 22 gola na 24 utakmice, a dobra vest za fanove je to što će po pisanjima poznatog transfer-gurua Fabricija Romana, uskoro i definitivno pojačati klub u transferu vrednom 10 miliona evra.

Pored njega novajlija je levi bek Anhelinjo, a još ranije su dovedena imena poput Mertensa i Zaniola, dok je pre par dana ugovorena saradnja sa Vilfridom Zahom kojem je istekao ugovor sa Kristal Palasom, te se može reći da se u Istanbulu pravi ozbiljan drim-tim za uslove ondašnjeg fudbala.

Galata je na pripremama odigrala četiri meča u kojima je upisala samo jednu pobedu uz dva poraza i remi.

Ipak vredi napomenuti da su im glavna pojačanja skoro došla u klub i dosta njih nije ni igralo na tim utakmicama.

Verujemo da je Galata dosta kvalitetnija od Žalgirisa i da će to pokazati na terenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)