FIKS SA OSTRVA: Fenjeraš ne predstavlja problem za Roverse

V.M.

09. 06. 2023. u 12:15

U okviru 20. kola irske elite Šamrok će ugostiti UC Dablin.

ФИКС СА ОСТРВА: Фењераш не представља проблем за Роверсе

Foto: Profimedia

Obračun ekipa koje se nalaze na potpuno suprotnim mestima na tabeli. Domaćin je prvi sa četiri boda viška u odnosu na Deri siti, dok je gost zacementiran za dno i ima čak 14 poena manje od devetoplasirane Drogede.

Nakon što je vezao dva poraza krajem maja, Šamrok se stabilizovao i ostvario je dve uzastopne pobede. Prvo je bio bolji od Dandalka (2:0), dok je pre par dana savladao Slajgo sa 0:3. 

<

Roversi su napdački najraspoloženija ekipe Premijer divizije sa 40 postignutih golova i gledaće da nastave u tom ritmu protiv posrnulog rivala.

Sa druge strane, Dablin igra katastrofalno. Ostvario je samo jednu pobedu u dosadašnjem toku takmičenja i osvojio je mizernih šest bodova. Poslednji poen osvojio je krajem aprila u remiju sa Bohemijanom, a trenutno se nalazi u negativnoj seriji od sedam uzastopnih poraza.

Šamrok dominira u međusobnim duelima sa ekipom iz prestonice koju je pobedio u prethodnih 15 susreta.

Verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

DOK SMO MI PEVALI HEJ SLOVENI, ONI SU... Predrag Mijatović objasnio zašto su Hrvati posle raspada SFRJ bili bolji od Srbije u fudbalu

"DOK SMO MI PEVALI 'HEJ SLOVENI', ONI SU..." Predrag Mijatović objasnio zašto su Hrvati posle raspada SFRJ bili bolji od Srbije u fudbalu

PREDRAG Mijatović je jedan od najboljih fudbalera koji su nosili dres naše reprezentacije, a to "naše" se menjalo - od SFRJ, preko SR Jugoslavije, do Srbije i Crne Gore. A upravo on je danas zanimljiv hrvatskoj javnosti jer je pojasnio zašto su tamošnji "vatreni", posle raspada nekadašnje "velike države južnih slovena" bili uspešniji od Srba (i Crnogoraca) u fudbalu.

27. 09. 2023. u 19:57

Komentari (0)

MAŠA OTKRILA SVE! Šarapova o tome kako je otišla na večeru sa Novakom Đokovićem